Кристен Стюарт се влюбва в бодибилдърка в трейлъра на "Love Lies Bleeding" Снимка: © A24

Любов, престъпни схеми, екшън и федерални агенти - всичко това обещават от филмовата компания А24, която малко преди Коледа пусна трейлъра на един от последните си филми "Love Lies Bleeding". В центъра на оплетения сюжет се оказва героинята на Кристен Стюарт.

Филмът е на Роуз Глас, която през 2019 г. спечели приза за "Най-добър режисьорски дебют" на Британските независими филмови награди за пълнометражния си филм "Saint Maud". В актьорския състав са още Кейти М. О’Брайън (Ant-Man, The Mandalorian), Ед Харис, Дейв Франко, Анна Баришников и Джена Малоун.

A24 е компанията, която печели немалко "Оскари" през последните години и има особено висока репутация благодарение на продукции като "Everything Everywhere All At Once", "Uncut Gems", "Midsommar", "Lady Bird", "Еуфория" и един от най-добрите сериали на 2023 г. "Beef".

Какво да очакваме от "Love Lies Bleeding"

Според резюмето на филма затворената в себе си мениджърка на фитнес зала Лу се влюбва в Джаки - амбициозна културистка, която е тръгнала към Лас Вегас, за да преследва мечтата си.

На кадрите от трейлъра Лу е във фитнес залата, когато забелязва мускулестата Джаки. Двете започват романтични отношения, но бащата на Лу и сделките му с подземния свят скоро се изпречват на пътя на пътя им.

Любовта им разпалва насилие, в което е въвлечено цялото престъпно семейство на Лу. Стига се и до намесата на ФБР, а романтичната нотка бледнее пред екшъна.

"Love Lies Bleeding" ще дебютира на филмовия фестивал Sundance през януари. Там Кристен Стюарт ще бъде удостоена с наградата "Визионер" на гала вечерта на откриването на фестивала.

За масовата аудитория филмът ще бъде пуснат някъде през пролетта на 2024 г.

"Love Lies Bleeding" не е единственият проект, в който актрисата ще може да бъде видяна през предстоящата година. Тя също участва в "Love Me", пост-апокалиптична романтична драма със Стивън Йън (Beef), и "Sacramento", комедия за пътуване с Майкъл Ангарано, Майкъл Сера и Мая Ърскин.

Принцесата с кецовете: Chanel облече Кристен Стюарт като Даяна

Наскоро Стюарт участва в хорърa на Дейвид Кроненбърг от 2022 г. "Crimes of the Future". Преди това тя се превъплати в принцеса Даяна за "Спенсър“ от 2021 г.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

ЦСКА отново победи "Левски"

18:29 - 27.04.2024
Важно днес

Шествия на агитките на "Левски" и ЦСКА ще затруднят движението в София

Очаква се кръстовището на Орлов мост да бъде затворено за кратко около 15:15 - 16:00 ч.

12:33 - 27.04.2024
Важно днес

Русия атакува украинската енергетика в три области

Ударени са четири топлоелектрически централи

11:06 - 27.04.2024
GEN Z дневници

Vol. 19: Кой изобщо слуша Тейлър Суифт, гълъб в парламента, сбогом "Ема Стоун"

Кои са 5-те новини от седмицата, направили впечатление на Gen Z поколението в "Булевард България"?

10:22 - 27.04.2024