Lenovo представи новото си попълнение Tab P11 Pro: За фенове на домашното кино и гейминга Снимка: © Lenovo

Коледа е все по-близо и отново е време да прекараме щастливи мигове у дома в компанията на най-близките си хора. Празниците винаги са свързани със забавления като гледане на филми, игри и слушане на музика, а ще са още по-интересни, ако един от подаръците под елхата е таблет.

Lenovo представи три нови модела, които са перфектни попълнения за всеки любител на домашното кино и гейминга, както и за най-малките членове на семейството.

Lenovo Tab P11 Pro e най-мощният таблет на компанията с Android и процесор Qualcomm® Snapdragon™ 730GB. Той е осемядрен, а капацитетът му достига до 2.2GHz. Този модел е с 11.5“ OLED екран, който е много подходящ за феновете на сериалите и филмите. Неговият дисплей щади очите и предоставя ярки и реалистични изображения с високо качество. Отличава се с остър контраст, забележителна яркост и много добра цветова палитра на Dolby Vision.

Tab P11 Pro е с алуминиев корпус, супер тънък и лек. Може да работи до 15 часа при гледане на видео и до 8 часа при сърфиране в интернет с едно зареждане. Няма да разочарова и геймърите, тъй като предоставя върхова производителност по време на игри, подобрени графики, страхотно видео и безпроблемен мултитаскинг.

Моделът разполага с четири JBL високоговорителя с Dolby Atmos® и смарт предна 8-мегапикселова камера с фиксиран фокус плюс още 8MP с фиксиран фокус. P11 Pro има и задна камера с 13MP и автофокус плюс 5MP с фиксиран фокус.

Всеки член на семейството може да създаде собствен акаунт на таблета с персонализирани настройки. Клавиатурата е създадена за оптимално бърза реакция и прецизност, а писалката Lenovo Precision Pen 2 е с подобрена точност и контрол.

Искате да контролирате таблета си от другата стая? Значи вашият избор е Lenovo Yoga Smart Tab. Когато специалният режим „Ambient“ на Google Assistant се активира, той може да бъде управляван с глас.

Може да намалите или увеличите любима песен, да пуснете друг албум, както и да превърнете таблета в дигитална фото рамка и да разглеждате любими снимки и видеа.

Yoga Smart Tab има вграден kickstand, чрез който таблетът може да се поставя наклонен или изправен, да бъде закачен на удобно място или държан в ръце.

Още един семеен таблет за забавление е Smart Tab M10 FHD Plus, който също е с Google Assistant с Ambient режим за употреба без ръце у дома. Освен много добър екран, който щади очите, разполага и с опция за родителски контрол, както и със смарт станция за зареждане.

Smart Tab M10 FHD Plus е с модерен дизайн, метален корпус и осемядрен процесор. Режимът Kid’s Mode 4.0 осигурява безопасно и забавно съдържание за деца и чрез него може да се осъществява контрол над съдържанието и времето, което те прекарват пред екрана.


Прочетете още:

Lenovo ThinkPad X1 Fold: Сгъваем таблет или разгъващ се компютър?

Фотогалерия на Lenovo ThinkPad X1 Fold: Един компютър в много форми


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Опозиционната ВМРО-ДПМНЕ поведе на първия тур на президентските избори в Северна Македония

Първите резултатите сочат около 100 хил. гласа разлика между първите двама

22:24 - 24.04.2024
Важно днес

Ивет Лалова стана майка на момче

Със съпруга и Симоне са избрали името Тиаго за първото си дете

21:58 - 24.04.2024
Технологии

OPPO влиза официално на българския пазар

Продуктите на OPPO ще се предлагат официално в А1 и Технополис

21:09 - 24.04.2024