Живеем във време, в което можем да кажем, че имаме почти всичко, от което се нуждаем, когато говорим за технологии - и то в едно устройство.

Днес разглеждаме Lenovo Tab P12 Pro. Мултифункционален таблет, който е идеален както за работа, така и за забавления - последното често го разбираме като лежерни кино следобеди или дори цели нощи с вълнуващ сериал.

Lenovo Tab P12 Pro има 12,6-инчов 2К АMOLED екран с отлична яркост. Освен от дивана, спокойно можем да го гледаме и на пряка слънчева светлина - екранът има яркост до 600 нита.

Макар да купуваме таблетите за себе си, често те се озовават в ръцете на децата ни. Важна информация по тази линия е, че този екран е сертифициран с TÜV Rheinland Full Care, който гарантира комфорт за очите независимо от времето на използване на устройството.

Разбира се, това е от значение и за нас, възрастните, защото, след две години на перманентен home office, определено имаме нужда от това вещите да ни служат, а не ние на тях.

Какво ще кажете за едно гейминг предизвикателство?

Играенето на игри отдавна не е губене на време.

Все повече бизнеси осъзнават и категоризират гейминга като актив, особено в технологичните компании. Към днешна дата би трябвало почти да няма компания, която в процеса по наемане на нови хора да не задава въпроса “Играете ли игри и какви?”, каза наскоро в интервю за "Булевард България" Мартин Кадинов - едно от лицата на гейминг индустрията у нас.

Lenovo Tab P12 Pro за гейминг

Lenovo Tab P12 Pro е устройство с висока производителност, отличен звук, чудесна визуализация и висока скорост, което го прави много подходящ за игри. Какво ще играете, вече зависи от вас самите. Но да си геймър звучи гордо, не се срамувайте да си го признаете.

Ако бързо трябва да сменим режима в по-работен, Tab P12 Pro за секунди може да се превърне в лаптоп с допълнителната 2-в-1 клавиатура.

Освен с нея, таблетът е оборудван и с писалката Lenovo Precision Pen 3, която е много полезна за хора, които обичат да си водят записки на ръка. Всъщност Precision Pen 3 истински ценен аксесоар за художници и графични дизайнери.

Lenovo Tab P12 Pro ревю

Безжичен втори екран за вашия лаптоп

Lenovo Tab P12 Pro има още една изключително ценна функция - може да играе ролята на втори безжичен екран за компютъра. За някои занимания и професии това е изключително полезна опция и ако веднъж свикнете да работите на два екрана, със сигурно ще е нещо, от което няма да искате да се лишите.

Въобще Lenovo Tab P12 Pro е верен приятел, който ще е с нас и в работа, и в удоволствие.

Повече за Lenovo Tab P12 Pro може да разберете на сайта.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Живот

Завръща ли се Слави Трифонов в bTV?

Риалити формат на "Шоуто на Слави" тръгва в bTV след 15 г. пауза

09:24 - 28.03.2024
Политика

Сърбия издирва дете, президентът обаче задейства свой AMBER alert

Aлександър Вучич обяви "тежки дни" за страната, докато цяла Сърбия търси двегодишно дете

08:04 - 28.03.2024
Живот

"Животът няма аутокорект" - Платформата „Как се пише?“ с нова образователна кампания

Сайтът „Как се пише?“ е най-популярният онлайн справочник за правописа, пунктуацията и граматичните правила в българския език.

19:42 - 27.03.2024