Летните "Unlimited" партита на Vivacom продължават на SPICE Music Festival Снимка: © Spice Music Festival

Музикалните звезди от 90-те години на миналия век – SNAP!, C-Block и NANA - се качват за втори път на бургаска сцена този уикенд. Концертите са част от програмата на SPICE Music Festival, който се провежда на 4 и 5 август в Бургас. По традиция от началото на юни Vivacom отново е част от лятното парти.

Множество награди очакват посетителите на фестивала. Желаещите да играят за тях трябва да изпълнят няколко лесни задачи. Първата е да използват новия филтър Unlimited Party на телекома в Instagram. След това трябва да споделят снимка или рийл с филтъра в профила си в социалната мрежа с хаштаг #unlimitedbyvivacom. И трето - да последват профила на Vivacom и да се уверят, че публикацията им е публична.

След края на всеки от концертите ще бъдат раздадени и част от наградите – тениски Unlimited Party и слушалки Huawei Freebuds 3.

В края на лятото ще бъде изтеглена и голямата награда – парти уикенд за двама в Ибиса.

Всички гости на фестивала са добре дошли на трите уникални парти кули, оборудвани с безплатен достъп до Wi-Fi. Предвидени са и места за кабелно и безжично зареждане на смарт устройства.

По време на концертите в Бургас Vivacom ще организира и допълнителна томбола на официалния сайт на телекома. Промоутъри на място ще раздават картончета с QR код, водещ до лендинг страница, където всеки посетител ще може да се регистрира за участие. След всеки концерт ще бъде теглен по един победител, който ще се сдобие с колонка Marshall Action III.

Съдържанието е предоставено от Vivacom.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Дълъг уикенд за учениците: 17 и 20 май са неучебни дни заради матурите

Дните, в които се провеждат изпитите, са неучебни, но работни

18:14 - 16.05.2024
Текстове от партньори

Новият HUAWEI Pura 70 Ultra е начело в класацията на DXOMARK за смартфон камери

Новият флагман на Huawei е най-модерният смартфон за мобилна фотография, предлаган в момента на пазара.

17:46 - 16.05.2024