Левски ощастливи феновете си с категорична победа

Левски спечели убедително с 4:0 срещу Хебър и частично се реваншира пред своите фенове за болезненото отпадане от малтийския Хамрун в Лигата на конференциите.

Отборът на "сините" реши мача още до почивката след три бързи гола на Цунами, Филип Кръстев и Марин Петков от дузпа.

През втората част под проливния дъжд се разписа и влезлият като резерва в този мач Георги Миланов след асистенция на изигралия първите си минути със синята фланелка в елита Ивелин Попов.

Победата е трета поредна за Левски в елита и тимът заема 7-о място, но има и три мача по-малко, отложени заради евроучастието на тима.

"Въпреки лошите десетина дни, дъжда и студеното време се доказа, че любовта винаги е по-силна от разочарованието. Заслужена победа въпреки лошите атмосферни условия.

Доволен съм, но има какво още да се желае. Получи се идеално, че тези, които не можеха да тренират, и те да играят по 45 минути или по-малко.

Успяхме да направим ротации. Искам все повече от моите футоблисти. Искам да тичат, да се борят да печелят единоборства. Имах забележки от това естество. Георги Миланов, Ивелин Попов и Билал Бари имаха проблеми затова реших да им дам повече минути, за да влязат във форма", коментира Мъри след срещата.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Хърватският президент скочи в собствения си капан. Получи забрана да е премиер

Зоран Миланович отказа да напусне поста си, за да участва в кампанията

16:47 - 19.04.2024