Лейди Гага ще пее на откриването на Олимпиадата в Париж? Снимка: © Getty Images

Броени дни преди началото на най-голямото спортно събитие в света - лятната Олимпиада, Лейди Гага е забелязана в Париж. Дали на откриването на игрите ще изпее емблематичната "La Vie en Rose" на Едит Пиаф, която изпълни във филма "Роди се звезда", засега почитателите на 38-годишната носителка на Грами и Оскар само спекулират.

Гага е забелязана в кожено яке, с тъмни очила и шапка да излиза от люка на колата си, за да поздрави феновете по улиците на френската столица в понеделник.

За първи път в историята на Олимпийските игри церемонията по откриването няма да се проведе на стадион. Париж планира тя да се състои по протежението на река Сена, която минава през града. Шоуто ще следва процесия от 85 лодки, които пренасят спортистите от всички олимпийски делегации в парад от над шест километра по вода.

С начало Pont d’Austerlitz и кулминация в подножието на Айфеловата кула, церемонията ще покаже историческите забележителности на столицата и ще събере 3500 актьори, танцьори и музикални изпълнители.

Говори се, че Селин Дион и R&B звездата Ая Накамура също ще участват в шоуто, пише Variety.

Спектакълът е дело на театралния режисьор Томас Джоли, най-известен с хитовия рок-оперен мюзикъл „Starmania“. В интервю за Associated Press той запази в тайна изпълнителите, като каза: „Всичко, което мога да ви кажа, е, че ще бъде много значимо за изпълнителите.“

Колкото до Лейди Гага - очакват я няколко натоварени месеца. Последният филм с нейно участие - "Жокера: Лудост за двама", ще излезе на 4 октомври. Продължението на "Жокера" от 2019 година, който получи 11 номинации и две награди "Оскар", я представя в ролята на Харли Куин. Твърди се, че мюзикълът ще включва 15 кавъра на класически песни, но дали Гага е участвала в създаването на нова музика за филма все още не е ясно.

Междувременно тя работи по записите на седмия си студиен албум, за който казва: "Не прилича на нищо, което съм правила досега". На премиерата на турнето Chromatica Ball Гага сподели с феновете си: „Написах и продуцирах толкова много песни. Обичам да разчупвам жанра и да изследвам музиката. Има нещо наистина красиво в това да знаеш, че ще бъдеш обичан, независимо какво сътвориш.“


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Супертайфун отне живота на поне двама в Китай. Ранени са над 90 души

"Яги" е вторият най-мощен тропически циклон в света през 2024 г. досега

09:37 - 07.09.2024