LG Electronics (LG) представи новите си модели за 2020. Компанията презентира: ултратънките GX Gallery телевизори (55-, 65- и 77-инчови) , 8K ZX моделите, както и няколко 4K Ultra HD.

Трите нови модела от серията GX Gallery (55-, 65- и 77-инчови) са сред най-тънките телевизори на пазара, благодарение на технологията на панела на OLED, която не изисква задно осветление. Това дава възможност да се постигне дебелина на телевизора от едва 20 мм. В допълнение, стойките на новите телевизори прилепват към стената, подобно на окачена картина.

Другите премиерни за 2020 модели на LG са OLED ZX Real 8K моделите - тук има 88 OLED ZX и 77 OLED ZX. Както подсказва и името става дума за 8К картина, или четири пъти по-висока резолюция на екрана от 4K и 16 пъти по-голяма от тази на Full HD.

Тези модели са сред първите 8K модели, сертифицирани да използват логото на CTA 8K Ultra HD, което означава че те отговарят на стандартите на индустрията за 8K Ultra HD телевизори, дефинирани от Асоциацията за потребителски технологии.

LG предлага още изцяло нови 4K OLED телевизори за 2020 г.  - моделите CX и BX в 77-, 65- и 55-инчови размери.

Потребителите ще могат да изберат и CX OLED телевизор в 48-инчов размер, което е един от пазарно най-разпространените размери на екрана.

Наред с OLED телевизорите, LG презентира и нови екрани в премиум сегмента на LCD серията, който носи името NanoCell TV - 8K
устройства (75- и 65-инчови в Nano99, Nano97, серия Nano95, 55-инчови Nano95),

Включен в повечето от OLED и 8K NanoCell телевизорите на LG за 2020 е новият α (Alpha) 9 Gen 3 AI процесор. Това е третото поколение на процесора на компанията, който използвай допълнителна мощност за обработка и усъвършенствани алгоритми за задълбочено обучение, за
да подобри качеството на картината и звука на новите телевизори. Α9 Gen 3 има няколко нови функции, предназначени да подобрят гледането на филми, спорт, игри и други видове съдържание.

Телевизорите на LG за 2020 поддържат най-новите спецификации за HDMI, включително eARC и ALLM за по-висококачествено аудио и плавно изпълнение, без забавяне.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Адвокатурата няма да иска наказание за Петър Илиев заради плагиатството

Софийският адвокатски съвет отказа дисциплинарно дело срещу юриста

МОН опроверга Кацаров: Тестовете за Covid-19 не достигат дори за една седмица

Около 150 хил. тестове не стигат за връщане в клас на всички ученици

Платформата за билети за Arctic Monkeys била атакувана от "вторичния пазар"

Мениджмънтът на бандата отказал преместване на концерта на друго място в Бургас, което щяло да увеличи капацитета двойно

Нинова: Не сме се договаряли нито да съм първи председател на НС, нито да има ротация

"Нито едно от имената, които се спрягат за министри от БСП, не отговаря на истината"

Фаворитите за най-добър филм на "Оскари" 2022

10 предложения, които могат да попаднат сред номинираните

Бог е високо, МВР - далеко, а юмручното право отнема живот

Престъпленията стават компенсация на липсващия ред и правосъдие

Всички ученици ще могат да се върнат в клас от 6 декември

Стойчо Кацаров ще издаде нова заповед