Лихвите по депозити достигнаха 3,5% в приложението на tbi bank

Лихвите по срочни депозити в приложението tbi bank app изпреварват нивото на годишната инфлация и вече достигат 3,5%. Това е възможно най-високата годишна доходност от срочен депозит на българския пазар.

Наскоро банката повиши и лихвите по тримесечните и шестмесечните влогове в мобилното приложение, съответно до 1,2% и 1,4%, и добави водеща за пазара годишна лихва по гъвкавата спестовна сметка „Касичка“ от 1%.

Откриването на срочен депозит в приложението tbi bank app става за секунди. Достатъчна е минимална сума от 1 лев или 1 евро, а клиентите могат да изберат срок от 3 до 36 месеца. Необходимо е единствено предварителното инсталиране на приложението на tbi, което дава достъп до пакет от безплатни услуги за ежедневните банкови нужди.

Процесът по откриване на депозит е бърз, удобен и сигурен, тъй като средствата до 196 хил. лв. са защитени от фонда за гарантиране на влоговете. Както и при останалите услуги в приложението на tbi – няма такси за откриване, поддръжка и закриване на депозит.

В tbi bank app клиентите с различни спестовни навици и цели могат да изберат между традиционен срочен депозит за по-дългосрочните си планове или гъвкавата спестовна сметка „Касичка“, която също носи най-добрата за подобен продукт годишна доходност от 1% и дава достъп до спестяванията по всяко време.

Банката обслужва и клиенти, които предпочитат да получат спестовен съвет или да открият депозит в един от 56-те офиса в цялата страна. Всички оферти за депозити в лева, евро и щатски долари в tbi bank са достъпни тук.

Всички спестяват – от децата за нова игра, през тийнейджърите за нов смартфон, до възрастните за своите планове и мечти. Ние не само предоставяме едни от най-високите лихвени проценти по депозити и спестовна сметка „Касичка“, но се опитваме да напомним на хората колко важно е да спестяват, да им помогнем да изградят спестовни навици и по този начин да ги стимулираме да сбъдват мечтите си. Вече виждаме, че ножицата между инфлацията и лихвените проценти по депозити постепенно се затваря и това прави момента подходящ за откриване на дългосрочен депозит не само заради сигурността, но и заради доходността, която вече може да надвиши инфлацията“, казва изпълнителният директор на tbi bank Лукас Турсa.

Наскоро спестяванията депозирани в tbi bank достигнаха 2,5 млрд. лв. привлечени средства. Банката отчита впечатляващ ръст от близо 40% на депозитния си портфейл, който значително надхвърля средното за пазара.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Текстове от партньори

Player 0.0 е първото по рода си виртуално състезание за почитателите на F1®, в което най-добрият шофьор е този, който не пие

Участниците ще се състезават на специални симулатори за място на световния финал, където ще могат да се изправят срещу трикратния световен шампион във F1® и официален посланик на Heineken® 0.0 Макс Верстапен

16:31 - 19.09.2024
Култура

"Синелибри 2024": Ървин Уелш, "Добър ден, тъга" и още от програмата на кинофестивала

Билетите за всички филми от "Синелибри" вече са в продажба

14:54 - 19.09.2024
Бизнес

Съдът на ЕС оспори практиката за "най-добра цена" на Booking, която ограничава хотелиерите

Решението може да има по-широки последици за туристическия бранш

14:04 - 19.09.2024
Здраве

ИКЕА ни дава всички поводи да се наспим с новата си кампания, посветена на съня

Добрият сън е събитието, което не бива да се пропуска, независимо какво ни се предлага навън.

13:17 - 19.09.2024
Кариерен (ре)старт

А1 подкрепя младите таланти с интерес в сферата на технологиите

Започна академичната година на първия A1 Tech Talents клас в специалност „Телекомуникационни технологии“ в партньорство с Висшето училище по телекомуникации и пощи (ВУТП).

11:55 - 19.09.2024