Лили Колинс си направи шега с вандализиран билборд на героинята ѝ Емили

Докато Емили Купър се сблъсква с проблемите на междуличностните отношения в града на любовта по Netflix, актрисата Лили Колинс, която играе главната роля в “Емили в Париж“, засне среща с вандализиран неин постер. Колинс бързо успя да превърне дефекта в ефект.

Звездата се разхожда в Ню Йорк, когато се натъква на вандализиран билборд със своя снимка. Колинс приема демоничното преобразяване спокойно и не пропуска шанса да се пошегува в Instagram с малък скеч по темата.

В поста първо виждаме съпруга ѝ - режисьора Чарли Макдауъл, който ходи по улицата, без да подозира нищо, но това се променя, веднага щом се сблъсква с надраскания образ на жена си. Макдауъл се стряска преднамерено, спира, обръща се и побягва с максимална скорост.

След това Колинс е добавила своя снимка към публикацията, на която се преструва на възмутена от лика си. "Не мога да кажа, че харесвам новата визия, Ем. Но 6-ца за усилието..“, пише актрисата.

Шегите в коментарите започнаха моментално. "Беше Камий, знам аз!“, започват теориите. Въпреки всичко героинята, изиграна от Камий Раза, със сигурност има основание да е ядосана на Емили в шоуто, след като се оказват в един любовен триъгълник.

Откакто дебютира през октомври 2020 г., сериалът на Дарън Стар ("Сексът и градът") предизвика много критики, но и голям интерес.
Лили Колинс реагира на критиката градивно: „Колкото и да е обезсърчаващо да четеш тези неща понякога, това също е ценност - дава ти шанс да се подобриш“, сподели тогава тя преди време пред Vogue Arabia.

С втория сезон нещата се повтарят и като сценарии за героинята на Колинс и като интервюта в медиите. Когато говори пред Glamour през декември 2021 г., Лили Колинс казва: „Ако някога имате възможността да бъдете по-добри, да се справяте по-добре и да сте по-представителни, възползвайте се". Каквото и да говори критиката обаче, дъщерята на Фил Колинс вече е звезда.

Ден преди да сподели сблъсъка си с вандализираната реклама, Колинс публикува снимки с Макдауъл от Ню Йорк. Сред кадрите беше и един неин, на който актрисата позира до напръсканото си име върху пътна бариера. В друга, партньорът ѝ позира до думата „Любов“ на тротоара.

C’est la vie (Такъв е животът).


Лили Колинс: Исках да изградя собствено име, не просто да бъда дъщерята на Фил Колинс


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Президентът на Иран е претърпял инцидент с хеликоптер

Към момента няма информация какво е състоянието на Ебрахам Раиси

16:36 - 19.05.2024
Важно днес

Киев обвинява Русия, че атакува цивилни в Харковска област

Русия включи евтини, но смъртоносни планиращи бомби във войната в Украйна

11:46 - 19.05.2024
Живот

Адв. Мария Шаркова и спортът, който ѝ спаси живота

Move Her Mind, или защо жените трябва да спортуват

11:11 - 19.05.2024
Важно днес

ПП-ДБ се обявиха против идеята ББР да отпуска безплатни кредити за държавни служители

Предложението е на служебната власт, но според ПП-ДБ това е опит за купуване на гласове от ГЕРБ на гласове

10:39 - 19.05.2024