Лиляна Деянова: Нямам бизнес отношения с Васил Божков

Познавам Васил Божков от много години, но бизнесът ни няма нищо общо, заяви пред bTV Лиляна Деянова. Певицата, известна с псевдонима Лилана, беше освободена под домашен арест след повече от три месеца престой в ареста.

3,5 месеца по-късно: Лиляна Деянова излиза от ареста

Между нашите фирми няма и никога не е имало нито една транзакция, каза още Лиляна Деянова по повод отношенията си с Васил Божков. Тя каза, че в миналото е искала от него съвети, но в момента не поддържат отношения. Деянова разказа, че когато споделила с него, че ще се занимава с продажбата на електронни винетки, Божков коментирал: няма да ви го дадат на вас.

Лиляна Деянова показа обвинителния си акт, за да докаже, че написаното в него не съответства на публичните твърдения на прокуратурата, разпространявани и от медиите. Според обвинителния акт, Деянова е заплашила директора на АПИ Георги Терзийски, че ще остане без работа.

Що се отнася до обвинението в злоупотреба с еврофондове, според обвинителния акт става дума за предоставяне на неверни сведения. Деянова каза още, че въпросните европейски проекти са многократно проверявани и са приключени през 2018 г. без никакви забележки.

Платформа за бийтбокс и система за следене на пътната мрежа: Европроектите на Лилана и Skiller

Все още няма внесен обвинителен акт, срещу нас (с партньора й Мартин Димитров, брат ѝ Александър Деянов и колежката ѝ Ася Йочева) се води разследване, каза още Деянова.

В ареста беше като казарма, като лагер, разказа още тя: в ареста на специализираната прокуратура имаше страхотни, интелигентни млади хора, предимно с икономически интереси, които седяха без да са им повдигнати обвинения.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

След 102 фалшиви сигнала за бомби в училищата - ГДБОП има заподозрян

Две партньорски служби съдействат за разследването

15:11 - 28.03.2023

Да разследваш руската пропаганда с GPS: Историята на един фалшив клип "от фронта"

Как геолокацията на записа помогна за разобличаването на "сцената" с украинските военни и руската майка

13:42 - 28.03.2023

ВВС се "приземи" в политически атаки срещу бивш министър на отбраната

Проф. Тодор Тагарев беше обвинен, че застрашавал националната сигурност заради призива за предоставяне на МиГ-29 на Украйна

12:47 - 28.03.2023

Александър Алексиев: Хората на изкуството са твърде тихички в своето удобство и вътрешен неутралитет

Алексиев споделя, че с речта си на наградите "Икар" иска да напомни на Радев къде се намираме, а на хората - че подкрепя Морфов

12:45 - 28.03.2023

Орландо Блум посети Киев, за да се срещне със Зеленски и деца, пострадали от войната

Актьорът призова "детството на децата в Украйна да бъде върнато"

11:42 - 28.03.2023