2020 г. ни даде много ценни уроци, но може би най-полезният от тях беше колко важно е човек да е подготвен за предизвикателствата, с които животът може да го срещне във всеки един момент. Никога не е прекалено рано или прекалено късно да подредим приоритетите по отношение на спестяванията си - а сега имаме добра причина да го направим. 

Докато сме в лятна почивка и се готвим за новия сезон, можем да се възползваме от допълнително лихвено възнаграждение от БНП Париба. Банката предлага 50 лв. фиксирана бонус лихва за хората, които открият онлайн депозит в периода 1-21 август 2020 г. 

Предложението e валидно за нови и съществуващи клиенти, които до 21 август включително се регистрират в онлайн платформата "Депозити с бъдеще" на БНП Париба и открият депозит със срок от 12, 24 или 36 месеца и минимална стойност 5000 лв. Пълна информация за условията на кампанията ще намерите тук.

Онлайн откриването на депозит спестява време и грижи - първоначалното регистриране  в БНП Париба става за около 15 минути, достатъчно е да имате смарт устройство и достъп до интернет. Може да се случи по всяко време и място, независимо дали сте на почивка или у дома. 

За по-бързо и лесно попълване на онлайн формуляра е добре предварително да подготвите:

  • копие от личната си карта (можете да направите такова с камерата на вашия телефон); повече информация относно събираните от банката лични данни ще намерите тук;

  • IBAN номер на ваша референтна сметка в друга банка, от която ще преведете сумата за депозита;

  • информация за произхода на вашите доходи. 

Клиентите с онлайн-регистрация в БНТ Париба - клон София, които искат да открият нов депозит, трябва само да влязат в електронното банкиране на "Депозити с бъдеще", за да изберат срочност на депозита си и да изпратят заявка за откриването му. 

Допълнителна информация за лихвените предложения може да се открие тук.