Марго Роби си взима почивка: „На хората им е писнало от вида ми" Снимка: © Getty

Актрисата Марго Роби сякаш беше навсякъде напоследък и няма как да е другояче - тя е звездата в най-печелившия филм за 2023 г. - "Барби". Роби е в актьорска почивка от края на снимките на продукцията през октомври 2022 г. Наскоро актрисата каза пред изданието Deadline, че това ще продължи и за в бъдеще.

„Мисля, че на всички вероятно им е писнало от вида ми", обяснява 33-годишната Роби. И продължава:

Вероятно трябва да изчезна от екраните за известно време. Честно казано, ако бях започнала да снимам друг филм твърде рано, хората щяха да си кажат „Пак ли тя? Прекарахме цяло лято с нея", коментира звездата в интервюто си за Deadline.

Марго Роби ще си почине от актьорството: „На хората им е писнало от вида ми"

Марго Роби е твърда в думите си, като отбелязва, че не е участвала в никакви проекти от повече от половин година. Това е най-дългият период най-дългият в кариерата ѝ без актьорство (като се изключи времето, когато развлекателната индустрия практически спря заради анти-COVID мерките). Роби няма планове да се завърне скоро пред камерата:

„Не знам какво ще правя по-нататък, но се надявам да мине известно време“.

Активна почивка

Холивудската знаменитост обаче поставя само актьорската игра временно на пауза. Тя продължава да продуцира проекти, което описва като работа „24/7".

„Всички ме питат: „Почиваш ли си?“ А аз им казвам: „Знаете, че съм продуцент, нали?“ Нямаме почивка“, продължава Роби, която е един от основателите на компанията LuckyChap Entertainment.

Продуцентските заслуги на звездата нарастват след работата ѝ по I, Tonya от 2017 г. Списъкът продължава с Birds of Prey, Promising Young Woman и Saltburn, наред с други продукции.

Наскоро Марго Роби каза пред Variety, че компанията ѝ постоянно търси отговор на въпроса „какво следва“ и екипът се опитва „да бъде оригинален всеки път“.

Работа зад камерата

Актрисата сама посочва пред Variety, че режисирането ѝ е „скъпа амбиция“. Досега звездата не е поставяла времева рамка дали и кога би могло да се случи да застане зад, а не пред камера. Но смята, че е успяла да получи „най-добрия майсторски клас в света“, като е гледала „толкова много брилянтни режисьори“.

Дали времето, което отделя за продуцентство, може да попречи както на режисьорски дебют в обозримо бъдеще, така и на завръщането на Роби на екран?

„Сложното е, че колкото и да твърдя, че мога да казвам „не“ като продуцент, аз също така се вълнувам от всички неща, които мога да продуцирам - толкова, че в крайна сметка това отнема цялото ми време“, обяснява тя.

Марго Роби, интервю 2022, 2023, vanity fair, филми, вавилон, барби, Марго Роби: В тази професия възходите са наистина високи, а паденията - ниски

Опенахймер е големият победител на наградите "Изборът на критиците" "Опенхаймер" обра наградите на критиците. "Барби" - с шест победи (Пълен списък с наградените)


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Текстове от партньори

Кока-Кола ХБК България се подготвя за стажантската програма Coke Internship 2024

Компанията предлага 8 свободни позиции за своята тримесечна платена програма

08:59 - 02.05.2024
Важно днес

Главчев спря решението за частна детска болница. Инвеститорът също се отказа (Обновена)

Инвеститорът се отказа от създаването на педиатрично отделение

17:20 - 01.05.2024
Живот

"Мис изкуствен интелект" - първият в света конкурс търси най-красивия модел, генериран с AI

Създателите на конкурса се надяват събитието да се превърне в "Оскарите" в сферата на ИИ

17:16 - 01.05.2024
Важно днес

ПП-ДБ праща на ДАНС и прокуратурата решението за частна детска болница

Отношение по темата реши да вземе и съпреседателят на ДПС Делян Пеевски

14:52 - 01.05.2024
Важно днес

Полицейски щурм и арести на студенти в два американски университета

Сблъсъците са заради протести заради войната между Израел и "Хамас"

14:20 - 01.05.2024
Кино и сериали

Неудобната истина за насилието над деца в Холивуд

Нов документален сериал повдига важни въпроси, но не стига достатъчно далеч

13:24 - 01.05.2024