MISSIA 23 : Основен критерий, поради който ни избират като работно пространство, е оптичният интернет на Vivacom Снимка: © Unsplash

Оптичният интернет на Vivacom гарантира сигурна и светкавична интернет свързаност за редица бизнес сектори в България. Един от тях, в лицето на работното пространство MISSIA23, споделя впечатленията си от телекомa.

,,Интернетът на Vivacom дава огромни предимства за нашия бизнес. През креативния хъб MISSIA23 ежедневно преминават около 200 души. Един от основните критерии, поради които ни избират като работно пространство, е именно оптичният интернет. Живот без интернет е имало и със сигурност ще има. Но бизнес живот – няма как да има“, казва Геновева Христова-Мъри, Главен изпълнителен директор на Ligna Group и MISSIA23.

„Vivacom ни осигурява високоскоростен интернет и надеждност. Това води до повече клиенти за нас. А повече хора означава повече бизнес. С оптичния интернет на Vivacom винаги има място за още”, допълва още Христова.

От това става ясно, че ключовото предимство за бизнеса - високата скорост и надеждност на оптичната връзка, са изключително важни и за MISSIA23.

„Оптичният интернет на Vivacom осигурява на потребителите качествена свързаност със светкавична скорост на връзката, която не се влияе от метеорологичните условия. Освен това инсталацията на услугата е достъпна – поставя се бързо, лесно, чисто и без почти никакви кабели. Друга несравнима нейна характеристика е възможността за неограничения брой потребители да използват максималната възможна скорост без тя да се разделя между тях.", коментира Любомир Малоселски, Директор Продукти и услуги във Vivacom.

,,Междувременно супер бързият оптичен интернет от Vivacom, в комбинация с интерактивната телевизия EON, е перфектният пакет за всяко домакинство или бизнес, които имат нужда от стабилна интернет връзка за работа или за забавление“, добавя Малоселски.

MISSIA23 е само една от компаниите, представители на малкия и среден бизнес, които трупат успехи с интернетa от Vivacom.

Оптичната мрежа на телекома вече покрива над 1 400 000 домакинства в 30 града в България, в 5 от които потребителите могат да се възползват от пълния потенциал на 10GIGA свързаността.

Сега Vivacom има ново предложение, което цели да даде на повече хора възможността да се убедят в качеството на услугата. Оптичният интернет на телекома ще се предлага за частни клиенти срещу само 1 лев с ДДС на месец за първите до 4 месеца от срока на договора, заедно с EON TV. A, ако се абонират онлайн, клиентите ще получат оферта с до 6 месеца от срока на договора по 1 лев с ДДС на месец.

Повече информация за предложението на телекома към частните клиенти може да откриете тук. За бизнес клиентите, предложенията се намират тук.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Технологии

Няма ляво, няма дясно - Huwei FreeClip и синия океан от възможности 

Дизайнът не е случаен – този модел попада в нова категория - т.нар. open fit

13:00 - 29.04.2024
Важно днес

Отказва ли се Санчес от премиерския пост след разследването за корупция срещу жена му

Премиерът на Испания обяви своето решение, след като пет дни спря да изпълнява публичните си задължения

12:22 - 29.04.2024
Важно днес

От "Корал" до Пашата: Скандалът с документите на Кирил Петков и взаимните обвинения

Кирил Петков замеси Румен Николов-Пашата в скандала с предполагаемите фалшиви подписи

10:29 - 29.04.2024