Мобилен интернет без ограничения през лятото за Unlimited-клиенти на Vivacom

Лятото е сезонът на пътуванията и приключенията на открито, а сигурната и бърза връзка с мобилен интернет става задължителна част от "багажа", независимо къде отиваме.

Това е и идеята зад новото предложение на Vivacom, което премахва всички ограничения на скоростта за най-активните си клиенти. От 1 юни до 31 август 2021 г. абонатите с планове Unlimited 50 и Unlimited 150, които сключат нов или преподпишат съществуващ договор по „Лятна промоция Unlimited 5G”, ще разполагат с неограничени мегабайти на максимална скорост независимо от потреблението си.

Към това се добавят и неограничените минути за разговори, SMS-и и MMS-и за целия период на договора. Те ще получат и достъп до 5G мрежата на телекома за целия период на договора при използване на съвместимо устройство.

Клиентите на двата плана ще могат да се възползват от максимална скорост в най-бързата мобилната мрежа в Европа (по данните от анализа на Ookla от втората половина на 2020 г.), без допълнителни такси.

Здравей, VIVACOM UNILIMITED: Откога те чакаме!

Плановете Unlimited 50 (34,99 лв. на месец) и Unlimited 150 (43,99 лв. на месец) ще предоставят неограничени мегабайти на максимална скорост до 31 август на потребителите, както и неограничени минути за разговори, SMS-и и MMS-и за целия период на договора.

Към основните услуги на Unlimited са включени и допълнителни екстри. Феновете на спорта могат да получат достъп до допълнително съдържание за 12 месеца с DIEMAXTRA, както и с достъпа до повече от 30 канала в TV GO, както и да гледат мачовете от Европейското първенство по футбол дори когато са в движение.

Двата мобилни плана предлагат и още един начин за забавление с музикалната стрийминг платформа TIDAL, която разполага с огромно съдържание за всеки вкус - 70 милиони песни и 250 000 видеоклипа, както и хиляди плейлисти.

Абонатите на плановете Unlimited получават 128 GB облачно пространство от pCloud, което може да се използва както в работата за запазване на важни документи, така и за снимки, музика или видео. На тяхно разположение е и удобният и функционален дигитален портфейл Pay by Vivacom без такса до края на годината.

Повече информация за Unlimited плановете на Vivacom може да се прочетат тук.


Ookla: Най-бързата мобилна мрежа в Европа е на Vivacom


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Европейски дневници

Андрей Ковачев е избран за един от петимата квестори в Европейския парламент

Квесторите имат важна роля във вътрешния живот на Европейския парламент.

13:21 - 17.07.2024
Важно днес

ГЕРБ е с най-много комисии в 50-ия парламент, ДПС на Пеевски пое "Бюджет и финанси"

Гласуването премина без дебати в пленарната зала

12:49 - 17.07.2024
Кино и сериали

Никол Кидман и Лийв Шрайбър са перфектната двойка в нов криминален сериал по Netflix

Какво може да се обърка в едно от най-богатите семейства с огромна къща на плажа в Нантъкет?

12:01 - 17.07.2024
Важно днес

Радан Кънев: Ние сме единствената държава в ЕС, която не участва в дебата за бъдещето на Европа

"Ние не говорим кой ще е българският комисар, за какъв ресор за този комисар ще се борим", подчертава евродепутатът.

11:18 - 17.07.2024
Технологии

ИКЕА изтегля превантивно външна батерия

При връщане можете да получите заместващ продукт или сумата от покупката обратно

11:15 - 17.07.2024