Лятото е сезонът на пътуванията и приключенията на открито, а сигурната и бърза връзка с мобилен интернет става задължителна част от "багажа", независимо къде отиваме.

Това е и идеята зад новото предложение на Vivacom, което премахва всички ограничения на скоростта за най-активните си клиенти. От 1 юни до 31 август 2021 г. абонатите с планове Unlimited 50 и Unlimited 150, които сключат нов или преподпишат съществуващ договор по „Лятна промоция Unlimited 5G”, ще разполагат с неограничени мегабайти на максимална скорост независимо от потреблението си.

Към това се добавят и неограничените минути за разговори, SMS-и и MMS-и за целия период на договора. Те ще получат и достъп до 5G мрежата на телекома за целия период на договора при използване на съвместимо устройство.

Клиентите на двата плана ще могат да се възползват от максимална скорост в най-бързата мобилната мрежа в Европа (по данните от анализа на Ookla от втората половина на 2020 г.), без допълнителни такси.

Здравей, VIVACOM UNILIMITED: Откога те чакаме!

Плановете Unlimited 50 (34,99 лв. на месец) и Unlimited 150 (43,99 лв. на месец) ще предоставят неограничени мегабайти на максимална скорост до 31 август на потребителите, както и неограничени минути за разговори, SMS-и и MMS-и за целия период на договора.

Към основните услуги на Unlimited са включени и допълнителни екстри. Феновете на спорта могат да получат достъп до допълнително съдържание за 12 месеца с DIEMAXTRA, както и с достъпа до повече от 30 канала в TV GO, както и да гледат мачовете от Европейското първенство по футбол дори когато са в движение.

Двата мобилни плана предлагат и още един начин за забавление с музикалната стрийминг платформа TIDAL, която разполага с огромно съдържание за всеки вкус - 70 милиони песни и 250 000 видеоклипа, както и хиляди плейлисти.

Абонатите на плановете Unlimited получават 128 GB облачно пространство от pCloud, което може да се използва както в работата за запазване на важни документи, така и за снимки, музика или видео. На тяхно разположение е и удобният и функционален дигитален портфейл Pay by Vivacom без такса до края на годината.

Повече информация за Unlimited плановете на Vivacom може да се прочетат тук.


Ookla: Най-бързата мобилна мрежа в Европа е на Vivacom


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Мадоната с противотанковата ракета "Света Джавелин" смущава църквата, но помага на Украйна

Кампанията за дарения с образа от стенописа вече е събрала над 2 млн. долара

Путин изнудва Шолц и Макрон да свалят санкциите

Путин постави ултиматум за сваляне на санкциите, за да пусне износа на украинско зърно

Първите 200 бежанци от Украйна ще бъдат транспортирани в нови бази

Властта ще наказва ведомствата си, които отказват да отворят врати за бежанците

Украйна получи противокорабни ракети "Харпун" и самоходни гаубици M109

Дания и Великобритания са съдействали за новата пратка

Янев и Костадинов тръгнаха в атака срещу въвеждането на еврото

Синхрон между "Възраждане" и "БГ възход" ден след одобряването на националния план от Министерски съвет

Александър Дунчев уличи ИТН в "игра в полза на старата власт" и поиска вето от Радев върху закона за околната среда

2-годишното отлагане на по-силния контрол върху големи строежи е "спуснато под натиск"