Лятото е сезонът на пътуванията и приключенията на открито, а сигурната и бърза връзка с мобилен интернет става задължителна част от "багажа", независимо къде отиваме.  

Това е и идеята зад новото предложение на Vivacom, което премахва всички ограничения на скоростта за най-активните си клиенти. От 1 юни до 31 август 2021 г. абонатите с планове Unlimited 50 и Unlimited 150, които сключат нов или преподпишат съществуващ договор по „Лятна промоция Unlimited 5G”, ще разполагат с неограничени мегабайти на максимална скорост независимо от потреблението си.

Към това се добавят и неограничените минути за разговори, SMS-и и MMS-и за целия период на договора. Те ще получат и достъп до 5G мрежата на телекома за целия период на договора при използване на съвместимо устройство. 

Клиентите на двата плана ще могат да се възползват от максимална скорост в най-бързата мобилната мрежа в Европа (по данните от анализа на Ookla от втората половина на 2020 г.), без допълнителни такси. 

Здравей, VIVACOM UNILIMITED: Откога те чакаме!

Плановете Unlimited 50 (34,99 лв. на месец) и Unlimited 150 (43,99 лв. на месец) ще предоставят неограничени мегабайти на максимална скорост до 31 август на потребителите, както и неограничени минути за разговори, SMS-и и MMS-и за целия период на договора. 

Към основните услуги на Unlimited са включени и допълнителни екстри. Феновете на спорта могат да получат достъп до допълнително съдържание за 12 месеца с DIEMAXTRA, както и с достъпа до повече от 30 канала в TV GO, както и да гледат мачовете от Европейското първенство по футбол дори когато са в движение. 

Двата мобилни плана предлагат и още един начин за забавление с музикалната стрийминг платформа TIDAL, която разполага с огромно съдържание за всеки вкус - 70 милиони песни и 250 000 видеоклипа, както и хиляди плейлисти. 

Абонатите на плановете Unlimited получават 128 GB облачно пространство от pCloud, което може да се използва както в работата за запазване на важни документи, така и за снимки, музика или видео. На тяхно разположение е и удобният и функционален дигитален портфейл Pay by Vivacom без такса до края на годината.

Повече информация за Unlimited плановете на Vivacom може да се прочетат тук


Ookla: Най-бързата мобилна мрежа в Европа е на Vivacom


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Съдът отмени отказа на РИК да регистрира листата на "Демократична България" в Стара Загора

Обрат по казуса, който заплашваше ДБ да остане без гласове от 27 МИР

Какво е зеленият Covid-сертификат и как можем да го получим

Документът става задължителен за достъп до кина, ресторанти, молове и фитнеси

Covid-сертификатът става задължителен за ресторанти, кина и още обекти от 21 октомври

Работещите в лечебни заведенния и социални домове също трябва да представят сертификата

Съдиите от ВКС номинираха Галина Захарова за председател на съда

Тя е един от дългогодишните критици на кадровата политика на ВСС

"Че га буде" ли Лозан Панов?

С камера на село, или президентската кампания на върховния съдия

Вече има Viber бот за превенция на домашното насилие в България

"Силна" е разработен от фондация Future Perfect

Съдия Мирослава Тодорова, която критикуваше Борисов и ВСС, осъди България в Страсбург

Основната цел на санкциите срещу нея била да бъде сплашена заради критиките ѝ към ВСС и властта