Музикалната стрийминг и развлекателна платформа TIDAL става част от EON на Vivacom.

TIDAL Premium е включен в пакет EON PREMIUM за всички нови и настоящи абонати на услугата за целия срок на договора. По този начин телекомът осигурява и на клиентите си на фиксирани услуги достъп до над 70 милиона песни във всички музикални стилове, както и 250 000 музикални видеоклипа в най-високо качество. Всички те са без реклами и са достъпни както онлайн, така и офлайн.

Vivacom и TIDAL започнаха партньорството си преди близо 2 години. Музикалната стрийминг платформа се развива непрекъснато и вече е достъпна в 61 държави. Тя съчетава аудио и висококачествени музикални видеоклипове с ексклузивно съдържание като изпълнения на живо, срещи с изпълнители, достъп до албуми, интервюта, подкасти, документални филми и интервюта. Включва още част от оригиналните поредици на TIDAL, както и хиляди плейлисти, експертно подготвени от редакторите на платформата и от самите изпълнители.

Стратегията на Vivacom за постоянно развитие и надграждане на EON цели да осигури на потребителите достъп до нова ера в телевизионната услуга, предлагайки 7-дневен ТВ архив на повече от 200 канала, видеотека с над 15 хиляди заглавия и възможност за достъп до цялото съдържание в EON от различни устройства - телевизор, смартфон, таблет или компютър, с един и същ интерфейс.

Абонатите на EON PREMIUM могат да управляват, активират и деактивират TIDAL през My Vivacom - както през мобилното приложение, така и през уеб версията. Клиентите на пакети EON LIGHT и EON FULL, които нямат включен безплатен абонамент за TIDAL, могат да го тестват 30 дни безплатно, като го заявят през My Vivacom. Цената след безплатния период е 8,99 лв. на месец.

В допълнение, всички клиенти с включен TIDAL имат възможността да надградят своя TIDAL Premium до Family Premium пакет. Семейният пакет позволява на потребителите да добавят до петима свои близки или роднини в платформата. Bceĸи aĸayнт, част от семейния пакет, e caмocтoятeлeн oт останалите и мoжe индивидyaлнo дa cъздaвa cвoи плeйлиcти с предпочитано cъдъpжaниe.

Надграждането до Family Premium струва 5 лв. на месец за клиентите на Vivacom с включен безплатен достъп до TIDAL, а за тези, които нямат включен абонамент към плана си, цената е 13,99 лв. на месец.

Повече информация за EON можете да откриете тук.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Прочети