Представяте ли си всекидневие без стрийминг платформи? Не, нали? Дали става въпрос за кино, телевизия, музика, четене – всеки от нас е влюбен в поне една платформа. През 2020 г. средният потребител прекарва 474 минути дневно в потребление на дигитално съдържание. А към 2023 г. минутите са скочили още повече, като прогнозата е догодина числото да е над 500 минути дневно.

При една трета от живота ни, прекарана в потребление на дигитално съдържание, не е учудващо, че улесненият достъп до стрийминг услуги е голям плюс за крайния потребител, а компаниите са длъжни да се адаптират към непрестанно променящия се пазар и аудитория.

Литературата е един от секторите, които претърпяха най-динамична промяна с появата на аудиокнигите. Освен че внесоха нова енергия в книжния пазар и буквално дадоха глас на книгите, промениха правилата на играта, така че днес стрийминг платформите за аудиокниги се развиват все повече с всяка година. Така до 2030 г. се очаква пазарният дял на аудиокнигите да достигне 21% в световен мащаб.

Не е изненада предвид статистиките, че мобилните оператори се стремят да разширят услугата си именно, за да покриват съвременните тенденции към потребление на дигитално съдържание.

Затова в България клиентите на Yettel вече могат да се потопят в света на аудиокнигите с огромната библиотека на Storytel.

Така те получават достъп до над 500 000 заглавия и богат каталог с над 5000 произведения на български език.

Любителите на литературата слушат неограничено популярни и най-продавани автори у нас и в световен мащаб като Георги Господинов, Джоан Роулинг, Джордан Питърсън, Джон Стайнбек, Марк Менсън.

За да предложи добавена стойност на хората, стрийминг платформата за аудиокниги и е-книги, чийто каталог “разлиствахме” това лято, влиза в каталога с дигитално съдържание на мобилния оператор със специални условия както за новите и преподписващи частни клиенти, така и за настоящите, които не променят договорните си условия.

Така потребителите, които сключат нов договор за мобилни услуги до края на годината, могат да активират Storytel с включен в абонаментния план 6 месеца период без допълнително заплащане. Услугата се предлага и на настоящите Total Unlimited клиенти, които могат да я изпробват за 3 месеца без допълнително заплащане, а всички останали клиенти получават 14-дневен пробен период.

И за да подгреете за дебюта си в Storytel, предлагаме само три от многото нови заглавия в платформата:

1984, Джордж Оруел

Еталонът в антиутопичния жанр, който няма омръзване.

Годината е 1984 г. а Уинстън Смит живее сам в Лондон. Той е прикрит бунтар, планиращ своето бягство от Партията и Големия брат. Той рискува всичко в отчаян опит да намери истина и човечност, каквито е познавал някога.

Историята за бунта на Уинстън и неговата нужда да обича е пресъздадена от Storytel като оригинално аудиопреживяване, което сега звучи по-актуално отвсякога. В този Storytel Original Владо Михайлов влиза в ролята на Уинстън и ни припомня силата на човешкия дух срещу най-тъмните страни на човешката природа.

Потапянето в паралелната реалност и емоцията от тази завладяваща драматизация на "1984"са гарантирани.

„Вакантен пост“, Дж. К. Роулинг

Огромният труд на Роулинг пристига под формата на аудиокнига и ни връща към гениалния разказвачески усет на авторката, която не е излизала от франчайза за Хари Потър от години.

Първият ѝ роман извън поредицата за момчето магьосник разказва за живота в малкото градче Пъгфърд. Когато Бари Феърбрадър умира на четирийсет и няколко години, градчето изпада в шок. На пръв поглед мястото е олицетворение на английската идилия с калдъръмения си пазарен площад и древното абатство, но постепенно се оказва, че идилията е само привидна. Всеки е във война с някого и мястото не е безопасно. А свободната вече позиция на Бари в градския съвет става причината за най-голямата война, която градчето е виждало от десетилетия.

„Легендата за Линкълн“, Стив Бери

Историите за американските президенти винаги успяват да привлекат маниаците на исторически книги и сериали. Неслучайно почти всеки президент на САЩ върви с легенда след себе си.

При Линкълн във версията на Стив Бери това е шокираща тайна, засягаща самото съществуване на Съединените американски щати, която се предава от президент на президент. Сто и петдесет години по-късно, в наши дни, в пещера в щата Юта са открити останки от експедиция на преселници мормони, свързана със слухове за насилствена смърт и изчезнало съкровище.

Романът на Стив Бери е пленяващ съспенс, вдъхновен от реални исторически личности и това го прави идеално “четиво” за слушане.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

ЦСКА отново победи "Левски"

18:29 - 27.04.2024
Важно днес

Шествия на агитките на "Левски" и ЦСКА ще затруднят движението в София

Очаква се кръстовището на Орлов мост да бъде затворено за кратко около 15:15 - 16:00 ч.

12:33 - 27.04.2024
Важно днес

Русия атакува украинската енергетика в три области

Ударени са четири топлоелектрически централи

11:06 - 27.04.2024
GEN Z дневници

Vol. 19: Кой изобщо слуша Тейлър Суифт, гълъб в парламента, сбогом "Ема Стоун"

Кои са 5-те новини от седмицата, направили впечатление на Gen Z поколението в "Булевард България"?

10:22 - 27.04.2024