Награди, преживявания и специални моменти идват с мобилното приложение SPOT Снимка: © SPOT

Serdika Center и Paradise Center представиха новото си мобилно приложение, което събира на едно място покани за най-актуалните концерти, ваучери за преживявания, подаръци с кауза и абонаменти за образователни платформи. То се нарича SPOT и вече е достъпно за теглене в App Store и Google Play.

SPOT е за модерните градски хора, които обичат да пазаруват, да се забавляват, да изпитват нови усещания и да са в крак с най-актуалните събития в града, казват от столичните търговски центрове.

Ако станете част клуба на SPOT ще научавате първи за най-актуалните кампании в Serdika Center и Paradise Center, ще получавате покани за специални партита с едни от най-популярните български звезди и първи ще имате достъп до едни от най-чаканите събития в културния афиш на столицата.

В клуба на SPOT вече са популярните инфлуенсъри Валери Йорданова, Вероника Манова, Деница Стоянова, Кристина Нгуен, Симеона Герджкова и атрактивната лекоатлетка Карин Околие - тя спечели полет с балон на специално събитие, представящо новостите в мобилното приложение във Villa Bellucci миналата седмица.

От ексклузивните награди могат да се възползват само потребителите на приложението. Това става чрез обменяне на клубни точки за избрани награди или преживявания. Как се трупат точки – достатъчно е да сканирате касовите си бележки, от който и е да от двата търговски центъра.

Най-актуалното от клуба, както и кои са новите членове, можете да научавате от Инстаграм профила @spot.exclusive.


Рекламна публикация.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

От "Корал" до Пашата: Скандалът с документите на Кирил Петков и взаимните обвинения

Кирил Петков замеси Румен Николов-Пашата в скандала с предполагаемите фалшиви подписи

10:29 - 29.04.2024