Не, това не е Иги Поп, а 007: Loewe преобрази Даниъл Крейг до неузнаваемост

Испанската луксозна модна къща Loewe създаде истински фурор в социалните мрежи с новата си колекция Есен/Зима 2024-2025 заради смелото си решение да преобрази Даниъл Крейг до неузнаваемост.

Облечен в хипстърски плетени пуловери и жилетки, с кожено яке или деним, панталони с мъниста и "воали" в неонови цветове, Крейг позира пред камерата на фотографа Дейвид Симс.

Вдъхновението на мъжката мода в този сезон е от художника Ричард Хоукинс, a дизайните са на креативния директор на Loewe Джонатан Андерсън.

Изненадващата визия на последния Джеймс Бонд предизвика едновременно хумористични и недоволни реакции сред феновете на модата.

"В първия момент помислих, че това е Иги Поп. Но не мисля, че Иги някога е обличал пуловер", гласи един от коментарите след публикуването на снимките.

И това не е единственото сравнение между Крейг и ветерана на пънк рока от 70-тарския му период.

Други се радват на артистичната свобода на актьора и на способността му да не се взема на сериозно въпреки имиджа, който изгражда от десетилетия заради ролята на живота си.

Тук настроението е по-близко до ателието на попарт-художник, отколкото мистериозен агент с безупречен костюм в "Казино Роял".

Вече бяхме свикнали с новата прическа на Крейг от рекламата на Omega в GQ, но тогава го сравняваха по-скоро с "човек, който всеки момент ще обяви нови капиталови изисквания за големите европейски банки", а не с "веган градинар, който не спира да говори за реколтата от ряпа", както след фотосесията на Loewe.

Промяната във външния вид на Крейг наистина изглежда шокираща и неочаквана, поради което беше последвана oт доста иронични забележки.

Някои виждат в образа му аналогия с Джеймс Бонд, след като се пенсионира и се отдаде на алкохолизма си на Карибски остров, други - "хакер, който работи за Ханс Грубер" от "Умирай трудно".

Има и гласове на недоволство от индустрията, която прави мъжете "модни жертви".

/>Точно по същото време предшественикът му в ролята на 007 Пиърс Броснан беше обявен за "най-елегантния мъж" сред звездите на финала на Уимбълдън с великолепен ръчно шит костюм на Ralph Lauren.

Всъщност - Крейг просто показва, че може да се забавлява и да се шегува с клишето за самия себе си.

Добрата новина е, че кариерата му продължава и след Бонд.

През 2024 г. ще излезе новият му филм "Queer" под режисурата на Лука Гуаданино, а вече започнаха снимките и за третата част на Knives Out.

А тук вече никой не може да се шегува с външността му:


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Супертайфун отне живота на поне двама в Китай. Ранени са над 90 души

"Яги" е вторият най-мощен тропически циклон в света през 2024 г. досега

09:37 - 07.09.2024