“Неопетнена”: Андреа Банда Банда, Мила Михова и Ирина Денева - за неловките моменти, които оставят следи Виж снимките

Французите умеят да се хранят, да се забавляват, да се обличат, да се обичат. Или както гласеше един популярен диалог между Силви и Пол от “Емили в Париж” - “без удоволствията в живота, щяхме да сме просто германци”.

ESTHEDERM – френска козметична марка с над 40-годишна история, представи в България нов продукт - концентриран серум с две форми на витамин C, който третира пигментните петна, придава блясък на кожата и подобрява тена.

Intensive Vitamin C Eshederm

Премиерата на продукта беше по френски нестандартна - с еклери и умерено срамни лични истории с неочакван край, обединени от общото име “Неопетнена”.

В главните роли на проект “Неопетнена” са оперната певица Мила Михова, модният инфлуенсър Ирина Денева и телевизионната звезда на инстаграм поколението Андреа Банда Банда.

еклери в софия, coffee syndicate

Домакин на “засрамването” стана Coffee Syndicate - място за чудесни френски еклери.

Всяка от трите участнички разказва смешна “опетняваща” случка, а изводът накрая е, че някои петна остават завинаги, но за тези по кожата ви има ESTHEDERM.

Лошо ли е да караш бавно?”; “Всеки мъж, който върви след теб ли ти е обожател?” и “Възможно ли е човек да се рани като мести кон Г4” са сюжетите на трите случки от живия живот, които станаха център на специалния проект, посветен на Intensive Vitamine C2 на ESTHEDERM.

оперната певица Мила Михова, модният инфлуенсър Ирина Денева и телевизионната звезда на инстаграм поколението Андреа Банда Банда

Интересен момент от концепцията за женското излагане е, че екипът зад кадър беше само от мъже - режисьор е Крис Захариев, известен още и като YouTube-ър, а оператор - Анастас Шипков.

Нестандартната кампания е естествено продължение на специалното видео, което ESTHEDERM България подариха за 8 март на българските жени със специалното участие на актьора Юлиан Вергов.

Естествената и откровена комуникация е част от философията на френската марка, чийто продукти са изцяло разработени на принципите на екобиологията, разглеждаща кожата като екосистема, която е в постоянно взаимодействие с околната среда.

Характерно за продуктите на ESTHEDERM е, че се влагат близки за кожата съставки, насърчавайки кожата сама да се справи с проблемите и да се върне към здравословния си и красив вид.

В случая, Витамин C в аскорбиновата си форма е основният естествен антиоксидант в кожата, но организмът не може да го синтезира в необходимите количества с напредването на възрастта и затова той трябва да се набавя от външни източници.

Неговата роля обаче е много голяма по отношение на красотата, младостта и здравето на кожата. Той регулира пигментацията, помага за синтеза на колаген и има антиоксидантно действие.

Причините за петната в живота ни могат да са много, но за тези по кожата има две основни. Едната е слънцето, другата са годините.

Преди отварянето на флакона двете основни съставки на продукта - вода и прахообразна, трябва да се смесят. Водната фаза съдържа Провитамин C и клетъчна вода - един от патентованите продукти на ESTHEDERM. Водната фаза е с по-киселинно pH, което е съществено за проникването на витамин C в кожата.

Прахообразната част на продукта съдържа чист витамин C. Той е много нестабилен, когато се съхранява във вода. Затова и смесването на двете фази се прави преди първата употреба на серума.

През зимата кожата не просто губи приятния си летен загар, но и посивява и повяхва. Терапията с Intensive Vitamine C2 продължава поне две седмици, като за най-добри резултати, след серума, трябва да се нанася и гел-крем Intensive Vitamine C.

ESTHEDERM е марка, част от семейството на NAOS. Когато създава първите продукти на BIODERMA и Institut Esthederm през 1977г., френският фармацевт и биолог Жан-Ноел Торел гради цялата концепция на продуктите си върху интегриране на биологията в козметиката.

Днес във всяка една минута някой някъде по света купува продукт от портфолиото на NAOS.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Нидерландия блокира България за влизане в Шенген: "Все още е твърде рано"

Нидерландия обаче ще подкрепи кандидатурите на Румъния и Хърватия в Шенген

18:06 - 02.12.2022

Кадър на ДПС, оглавявал дирекция на КПКОНПИ, се оказа с плагиатствана дисертация в УНИБИТ

Свързаната с ДПС юристка Христина Атанасова е преписала 43% от научния си труд

17:28 - 02.12.2022

"Хартиената коалиция" продължава с атаките срещу Изборния кодекс

Втори ден т.нар. "хартиена коалиция" прокарва желаните от нея изборния промени

16:35 - 02.12.2022

ГЕРБ може да предложи кабинет на малцинството, но опонентите им предвиждат тройна коалиция

От партията ще запазят в тайна номинацията за министър-председател до понеделник

15:35 - 02.12.2022

Икономистът Никола Янков: Новината на деня не са хартиените бюлетини, а изолацията на България от Шенген 

Без интеграция в Шенген и Еврозоната България ще деградира постепенно до статута на Сърбия, пише Янков.

14:38 - 02.12.2022

Байдън е готов да се срещне с Путин, за да сложи край на войната в Украйна

Кремъл отговори, че Путин е отворен към разговори, но само в негов интерес

13:42 - 02.12.2022

България ще дари на Украйна леко оръжие и боеприпаси, но не е ясно кога (Обновена)

Министерството на отбраната предлага и включване на военни в Мисията на ЕС за подпомагане на Украйна

12:27 - 02.12.2022