Носителят на „Икар“ Севар Иванов гостува на „Сцена Централни хали“ Снимка: © Севар Иванов

– Моноспектакълът на Севар Иванов „Кученцето се засмя“ е първото театрално представление, което ще се представи на „Сцена Централни хали“. Този петък в 20 часа гостите на най-новото пространство за култура, създадено от Kaufland България, ще могат да се насладят на актьорското майсторство на талантливия актьор, а билетите бяха разпродадени само за няколко дни.

След „Икар“ за „Поддържаща мъжка роля", преди дни Севар беше отличен и с наградата за „Най-добър актьор“ от международен фестивал в Албания. Оприличаван на Мариус Куркински заради енергията, с която печели сърцата на феновете, Севар Иванов ще разгърне таланта си, влизайки в ролята на Артуро Бандини.

Театралната постановка показва деградиращата сила на егото, което може стремглаво да отдалечи една личност от реалността.

Театралният сезон на „Сцена Централни хали“ ще продължи без прекъсване през август. На 16-и август на сцената ще гостува комедийният моноспектакъл „Вкусът на живота“.

В главната роля влиза цветната и изключително атрактивната Наталия Цекова. Автори на театрална постановка са Здрава Каменова и Светльо Томов, музиката е на Павел Терзийски, а за сценографията и костюмите се грижи актрисата Стефания Колева.

Историята проследява преживяванията и емоциите на един главен готвач в реномиран ресторант в България, който уж е от Куба, но всъщност е… местен и трябва да скрие произхода си на всяка цена.

Театралният афиш на „Сцена Централни хали“ за август включва и спектакълът, подходящ за всеки член на семейството –„Преподавай трудно".

На 20 август публиката на новото градско пространство ще има възможността да се срещне с Яна Огнянова. Тя ще влезе в ролята на учителка по английски, както и в кожата на 10 родители - амбициозни, безотговорни, луди, 6 ученици - сред тях зомбирания от видео игри Майкъл Томас, Павел с 43 фобии, фолк певица, опитваща да научи английски, един таксиметров шофьор, един съпруг, който говори само гръцки. Елате и вижте в какво може да се забърка един човек с щедро сърце.

Допълнителна информация за културната програма на „Сцена Централни хали“, както и детайли за предварителна регистрация и билети за отделните събития ще бъдят регулярно публикувани на www.sofia-hali.bg и в социалните мрежи.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Супертайфун отне живота на поне двама в Китай. Ранени са над 90 души

"Яги" е вторият най-мощен тропически циклон в света през 2024 г. досега

09:37 - 07.09.2024