Снимка: © VIVACOM

VIVACOM представи новата си платформа EON, включваща пакети с телевизия, високоскоростен интернет, ексклузивно стрийминг съдържание и видеотека с над 10 хиляди заглавия.

„Всеки пакет идва с EON приемник, EON Smart TV приложение и мобилно приложение EON, за да гледате любимата си телевизия на всички възможни устройства у дома или навън“, съобщиха от компанията.

Основна част от ТВ-услугата е възможността да се ползва през различни устройства - поддържат се компютри, телефони, таблети, смарт телевизори и други.

Телекомът предлага с пакетите и нов приемник, който поддържа 4K HDR и е базиран на Android TV. Има осемядрен процесор и може да направи всеки телевизор „смарт“. За хората, които вече имат „умен“ телевизор, е нужно само да свалят приложението EON Smart TV app и да използват услугата.

„Вълшебната кутия – нашият нов приемник – може да се превърне и в геймърска конзола, на него могат да се теглят стотици приложения и игри“, казват от VIVACOM.

EON TV се предлага в три плана – Light, Full и Premium. Първите два струват само по 1 лв. през първия месец, а третият е със същата цена за 2 месеца. След това цените им са съответно 19,90 лв./месец, 22,90 лв. и 46,90 лв.

VIVACOM пусна PlayStation 5 в комбинация с един от новите си пакети EON

EON Light предлага над 110 канала, Full – над 170, а Premium – повече от 210. Сред особеностите им е връщане до 7 дни назад, достъп до съдържание във видеотека с над 10 хиляди филми, сериали и предавания (всички преведени на български език), детски кът със съдържание за най-малките.

VIVACOM са пуснали и специално детско дистанционно управление за EON TV, като ще дадат безплатно няколко от тях на първите клиенти, направили детски профил в платформата.

Пакетите могат да се комбинират и с високоскоростен оптичен интернет. В основата им е интернет връзка в 10-гигабитовата мрежа, която VIVACOM пусна още през ноември. Тя предлага с 200 пъти по-бърза от средната скорост на интернета в домакинствата в България.

EON Light пакетът с добавен интернет струва само по 1 лв. за всеки от първите два месеца, а след това е на цена 27,90 лв/месец. EON Full и EON Premium се предлагат по 1 лв/месец за първите 4 месеца, а после струват съответно 33,90 лв. и 59,90 лв. „Премиум“ пакетът предлага оптичен интернет със скорост до 1 Gbps.

„Отговорността на телекомите е свързана с това да предлагаме високи скорости“, казва главният изпълнителен директор на компанията за страната Атанас Добрев. „Имаме за цел да разширим 10-гигабитовата мрежа до над 300 хиляди домакинства до края на годината, както и до над 500 хил. през 2022. Инвестираме не само в мрежи, а и в клиентско преживяване“.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Украинците събраха пари и купиха сателит за въоръжените сили: "Украинци, вие сте в космоса!"

Фондацията на украинеца Сергей Притула организира фондонабирането и купуването на сателита

Изтекъл запис от парти със Санна Марин провокира скандал във Финландия

36-годишната жена танцува и пее в компанията на приятели, но опозицията ѝ поиска тест за наркотици

Новата власт "помете" и в бордовете на ВМЗ и "Кинтекс" въпреки съпротивата на БСП

Бившата директорка на ДКК заплашва да съди Министерството на икономиката

Най-известният "глас" на конспирацията QAnon в Германия е арестуван във Филипините

53-годишният мъж ще бъде върнат в Германия, за да бъде съден

Офертата за LNG танкерите изтича: Служебният кабинет не договори нито отсрочка, нито терминал

Още няма отговор от Турция дали може да се намери свободен терминал за разтоварването

Кампанията на Борисов в "Неохим" доведе до жалба пред Финансовия надзор

Владислав Панев иска КФН да провери неверните изявления на Борисов за състоянието на публичното дружество