Един от най-добрите сериали на HBO "Белият лотос" ще се забави доста повече от очакваното.

Третият му сезон ще излезе в платформата едва през 2025 г. според последните данни на директора ѝ Кейси Блойс - т.е. една година по-късно от очакваното.

Промяна в предварителните графици за новия сериал по сюжета на "То" - "Welcome to Derry", който трябваше да разкаже предисторията на събитията в романите на Стивън Кинг. Той трябваше да излезе в HBO на Хелоуин 2024, но отново се очаква да се забави за 2025.

Блойс обяснява причините за отлагането с ефекта от двете стачки на сценаристите и актьорите в Холивуд - гилдията на актьорите все още не е постигнала споразумение с продуцентите и студиата за условията на работа.

Хитовият сериал на Майк Уайт "Белият лотос" беше в ранен етап на подготовка през май 2023, когато колегията на сценаристите обяви протест.

Това, което е известно досега, е, че новият сезон ще се снима в Тайланд, както и че една от актрисите от първата част на антологията ще се появи отново.

Става дума за Наташа Ротуел, която изигра Белинда - служителката от спа-центъра на Хаваите, която се надяваше, че милионерката Таня (в ролята: Дженифър Кулидж) ще инвестира в идеята ѝ за самостоятелен бизнес.

Миналият сезон имаше 23 номинации за "Еми".

"Welcome to Derry" по мотиви от "То" на Стивън Кинг също беше обявен от HBO няколко месеца преди началото на двете големи стачки. Сценарият му ще бъде оригинален, Кинг не е писал предистория на събитията около Пениуайз, а действието би трябвало да се развива в 60-те години.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Нетаняху влезе с полиция в "Ал Джазира" в Израел

Тел Авив аргументира решението си с мотива, че катарската телевизионна мрежа застрашава националната сигурност.

15:33 - 05.05.2024
Важно днес

17-годишен младеж се призна за виновен за побоя над Матиас Еке

Непълнолетното момче се е предало на полицията в Дрезден в присъствието на родител.

12:59 - 05.05.2024
Важно днес

Хиляди протестираха в Тел Авив с искане за прекратяване на огъня в Газа

Демонстрантите настояват, че трябва да се направи всичко възможно, за да се върнат у дома отвлечените от групировката заложници.

10:13 - 05.05.2024
Важно днес

Си Дзинпин пътува за Европа. Макрон ще го убеждава да сътрудничи за прекратяване на войната в Украйна

Китайският президент Си Дзинпин започва днес европейската си обиколка, като първата му спирка е Париж.

09:12 - 05.05.2024