Новият Vivacom 5G смартфон - идеалното устройство за всеки ученик

Учебната година започна с пълна сила и родителите вече са осигурили всичко необходимо на своите деца. Освен традиционните пособия обаче, в днешно време всеки ученик се нуждае и от собствен смартфон. Без значение дали ще търсят информация на него или ще го използват за развлечение, подрастващите се възползват активно от безкрайните възможности на умните телефони, а те могат да са им от полза за много неща.

На първо място, за да комуникират със света около тях - със своите родители, близки, приятели. Умните телефони предлагат изобилие от опции за свързване като разговори, видеочатове, SMS-и. След разрастването на 5G мрежата в целия свят скоростта на комуникацията е по-бърза от всякога.

Една от другите най-удобни функции на смартфоните е наличието на камера, която учениците използват на практика всеки ден. Дали за видеоразговор, за заснемане на записки от учебния материал или просто за снимка за социалните мрежи, младежите разчитат изключително на своята камера.

Затова ако се чудите кой е най-подходящият телефон за вашия ученик, отговорът е новият Vivacom 5G смартфон. Цената прави устройството най-вече достъпно. Срещу ниска сума получавате всичко необходимо за едно страхотно 5G изживяване със смартфон, който може да отговори на всички нужди, които имат подрастващите, а и понякога техните родители.

Смартфонът идва с три години гаранция и разполага с 6,52-инчов HD+ дисплей, който е достатъчно голям и същевременно се побира лесно в джоба или чантата. Все пак за един ученик е важно да може удобно да пренася своя смартфон.

Пренасянето на данни с Vivacom 5G смартфона също не е никакъв проблем, защото той разполага с 128GB вградена памет и 4GB динамична RAM памет, която може да се регулира спрямо навиците на потребителя. Мощната батерия с капацитет от 5000 mAh пък е гаранция, че ученикът винаги ще разполага с достатъчно заряд в своето устройство по време на учебната година.

Vivacom 5G смартфонът не разочарова и с камерата си, защото е оборудван с двойна конфигурация от камери с изкуствен интелект – 50 МР основен сензор и 2 МР широкоъгълен, които се справят отлично със заснемането на кадри. За любителите на селфитата пък ще се погрижи предната 5 МР камера.

До 31 октомври 2023 г. Vivacom 5G смартфон се предлага на лизинг за 24 месеца само за 1 лев на месец при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited 300, осигуряващ неограничени минути, мегабайти и SMS-и в мрежата на Vivacom.

С Vivacom 5G смартфона ученикът ще има достъп до най-голямата 5G мрежа в страната и ще се радва на безкрайна свобода в общуването с абонаментите Unlimited. Устройството поддържа също така технологията NFC за безконтактни плащания директно с телефона, която улеснява драстично извършването на транзакции.

Vivacom 5G смартфонът е най-подходящото и достъпно устройство за вашия ученик, защото с него получавате бърза комуникация в 5G мрежата на Vivacom, ефективна производителност, надеждна камера и солидна батерия. Вземете всичко това до 31.10.2023 година на лизинг срещу 1 лев на месец за 24 месеца с план Unlimited 300 от Vivacom.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Живот

Д-р Чернев, д-р Чернева и лекарската грижа такава, каквато трябва да бъде

Срещаме се с две от тези екзотични птици като част от партньорството ни с Dr. Oetker

09:17 - 04.05.2024
Политика

Година по-късно - какво (не) се промени след масовите протести в Сърбия

Опозицията поведе битка срещу управляващите, но се разпадна само няколко месеца по-късно

14:39 - 03.05.2024
Живот

Супер лесни мини козуначени венци с бакпулвер

Приготвят се бързо и лесно, само с бакпулвер, а вкусът им е все толкова неустоим

11:53 - 03.05.2024