Бившият министър на туризма Николина Ангелкова се е подложила на операция за корекция на носа. Първата й поява с нов профил беше заснета от фоторепортера Бойко Кичуков по време на публично събитие. Снимките показват, че има значителна промяна във външния й вид след лятната ваканция на парламента. 

Ангелкова напусна Министерски съвет на 24 юли, след като премиерът Бойко Борисов обяви, че ще внесе оставката й. Ресорът "туризъм" беше поет от вицепремиера по икономиката и демографската политика Марияна Николова (НФСБ). 

Николина Ангелкова се възползва от възможността да запази депутатския си мандат от 26 МИР София област и се върна в редиците на ПГ на ГЕРБ - ход, който не беше предприет нито от бившия финансов министър Владислав Горанов, нито от подалия оставка по-късно правосъден министър Данаил Кирилов. 

В момента тя е член на Комисията по икономическа политика и туризъм и на Комисията за наблюдение на приходните агенции и борбата със сивата икономика и контрабандата, като не заема ръководен пост в тях. 

За краткия период на престоя си в парламента тя е дала подписа си за двете ключови инициативи на ГЕРБ - за промените в Изборния кодекс и за свикване на Велико Народно събрание.


Цвета Караянчева и жената като пакетче чай

 

Прочети