Новото семейство Бекъм: Бруклин и Никола Пелц 6 месеца след сватбата за 3,5 млн. долара Снимка: © Vogue Hong Kong

Бруклин и Никола Пелц-Бекъм красят корицата в септемврийския брой на Vogue Hong Kong.

Ако сте се чудили как върви животът на младата двойка след сватбата за 3,5 милиона долара, която вдигнаха през април, предстои да разберете.

Порасналият син на Дейвид и Виктория Бекъм и актрисата са заедно от почти три години. Неотдавна присъстваха като двойка на втората си Met Gala, когато Никола току-що бе приключила със снимките за сериал за Hulu “Welcome to Chippendales”, а Бруклин работеше върху усъвършенстването на уменията си в кухнята.

По темата с готварството младоженецът споделя, че би желал да има собствен ресторант - британски пъб в Ел Ей, защото там няма такъв, който да му напомня за родния Лондон.

Въпреки че от сватбата на Бруклин и Никола не са изминали и 6 месеца, влюбената двойка се наслаждава на семейния живот с уютни вечери и установява собствени традиции - като седмични пътувания до фермерския пазар.

Никола не е най-големият фен на Бруклин при първата им среща на Coachella през 2017 г. Нощта на Хелоуин през 2019 г. обаче е всичко, което им е необходимо, за да станат неразделни. Посещение на Никола при Бруклин в Лондон затвърждава ‘‘сделката“.

„Преди тя да тръгне, купих последното място в самолета и отлетях за Ню Йорк с нея. Това беше моментът, в който разбрах, че никога не искам да се разделяме.“, споделя той. А останалото е история.

Младите знаменитости пътуват доста, но казват, че когато са заедно, винаги се чувстват като у дома си. Лос Анджелис е мястото, където прекарват повече време, а неделя е запазеният ден от седмицата за разходка до любимия им фермерския пазар. Когато са в Лондон, родният град на Бруклин, най-вълнуващо е развеждането на актрисата до всички важни места от неговото детство.

И Бруклин, и Никола имат много братя и сестри.

,,Не мога да си представя детството си без толкова деца наоколо. Обичам красивия хаос, който идва с голямото семейство, чувствам се щастлива, че съм толкова близка с всичките си братя и сестри“, споделя Никола.

А Бруклин допълва ,,Определно беше хубаво да израсна с братя и сестри с толкова малка разлика във възрастта. И да, много сме си близки.“

Не е изненада, че и двамата биха искали голямо семейство. ,,Бих искал колкото се може повече деца, но наистина зависи от Никола.“, казва младият Бекъм.

„Майка ми е най-големият ми идол и най-добрият ми приятел. Нямам търпение един ден да бъда майка. Надявам се, че съм точно като нея.“, споделя на свой ред актрисата.

Мнозина вероятно се питат как светлините на прожекторите се отразяват на връзката на младата двойка знаменитости. ,,Ние сме и най-добри приятели. Не мислим за нашата връзка по този начин, че сме в центъра на прожекторите. Просто мислим за нас като връзка“ е отговорът.

Кои са качествата, които най-много ценят един у друг?

,,Милосърдието и чувствителността му“, завършва Никола пред Vogue Hong Kong по адрес на съпруга си. А Бруклин отвръща: „Тя е перфектна във всяко отношение.“


Най-големият син на Дейвид Бекъм вдигна сватба за 3.5 милиона долара


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Европейски дневници

Европа прие нови правила за старите дрехи и обувки

ЕП подкрепи предложението за въвеждане на продуктови такси за текстила до 1 януари 2025 г

10:58 - 27.02.2024
Важно днес

Червеният пират и други приказки: ГДБОП обяви и Габриел за заплашена

Освен съдия Владислава Цариградска, заплахи има и към министърът на външните работи и ротационен премиер Мария Габриел, както и към други министри.

08:10 - 27.02.2024
Важно днес

Продължава издирването на 17-годишната Ивана от Дупница

От началото на акцията, те са обходили над 600 декара площ.

07:24 - 27.02.2024
Политика

Швеция вече няма пречки пред членството си в НАТО

Кандидатурата на Стокхолм беше подадена още през 2022 г. в отговор на руската инвазия в Украйна

18:04 - 26.02.2024
Важно днес

Екипът на Навални търси място за публично поклонение до края на седмицата

Все още се търси зала за сбогуване с опозиционния лидер

17:47 - 26.02.2024
Важно днес

Израел бомбардира нови части от Ливан, за да удари "терористични цели" на "Хизбула"

Съобщава се, че най-малко двама членове на "Хизбула" са убити

17:47 - 26.02.2024
Важно днес

Прокуратурата няма да оспорва най-леката мярка "подписка" на Христо Шопов

Причината - няма данни за опасност той да се укрие или да извърши престъпление

16:50 - 26.02.2024
Политика

Второ разследване за взривовете на "Северен поток" е прекратено. Какво откри проверката

Имало е "умишлен саботаж" на газопроводи, но не е ясно кой стои зад него

16:26 - 26.02.2024