Обратно в играта Снимка: © Kaufland България

Централният нападател владее топката до съвършенство. С майсторски финт залъгва защитата на противника. Иии гол! С успешно попадение в последната минута отборът дава летящ старт на новия сезон тази есен.

Ако ви се струва, че това се случва по време на драматичен футболен мач, вероятно досега не ви се е налагало да подготвяте дете за новата учебна година. Напрежението и изненадите в последния момент са не по-малко. Безкрайно размотаване по терена на поредния магазин, ненужни съдийски (разбирайте училищни) решения за осем различни вида тетрадки, вечно недоволна публика в лицето на бъдещия първолак – това може да извади от строя и най-бойно тренираните майки и татковци.

Пазарът преди всеки 15-ти септември се превръща в епично дерби между желанията на детето и нервите на родителите, а за победа се счита ако успеете в рамките на две седмици да набавите поне половината необходими принадлежности, без да се стигне до контузии, кръвопролития и сълзи от мъка – за всеки от двата противника.

С напредване на класовете, положението не става по-лесно. Порасналите ученици имат повече претенции, а търпението и времето на възрастните се изчерпва по-бързо. И така драматичната игра се повтаря поне дванадесет години. Ако попитате някой дългогодишен спортист какъв е ключът към успешния финал на мача, вероятно ще ви каже, че е добрата предварителна работа и намиране на правилните съотборници.

На тази схема залага и именитият български футболист Христо Стоичков в подготовката на една от най-вълнуващите срещи – тази на внучката му Миа с първата класна стая в живота ѝ. В шеметната си кариера Камата, както е известен Стоичков, е отбелязал безброй точни попадения, които ще се помнят години наред. Със същия неподправен хъс той влиза и на полето на училищната подготовка. Като любящ дядо вече е изградил точна стратегия как да помогне на Миа.

Избрал е свой съмишленик в играта най-голямата търговска верига у нас – Kaufland.

Легендарната деветка се включи в актуалната кампания на ритейлъра "Back to school”, която предлага всички необходими стоки за ученици на достъпни цени.

Освен впечатляващото разнообразие и качеството на продуктите, което Kaufland предлага, за мен е важно и нещо друго. Партньорство с компания, която е силно ангажирана с много полезни за обществото ни програми и проекти.“, коментира Стоичков началото на съвместната си работа с веригата, която ще продължи и в други направления.

Феновете на футболиста могат отново да го гледат на екран – този път в започналата рекламна кампания, заедно с лъчезарната му внучка.

Стоичков вече подари на бъдещата първокласничка удобна раница, пълна с ученически пособия.

Всички родители могат да зарадват децата си с подобна чанта на промоционална цена от 35 лева. За цветна учебна година ще допринесат също водни боички, цветни моливи и флумастери с намаления над 30%.

В кампанията са включени и атрактивни предложения за слушалки с микрофон в четири цвята, безжична мишка и несесер с ученически пособия с 25 части, а притежателите на Kaufland Card ще имат възможност да закупят детски фотоапарат за снимки и видео с 4х цифрово увеличение. Още хиляди изгодни оферти очакват всички посетители на магазините от веригата в цялата страна.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Политика

Година по-късно - какво (не) се промени след масовите протести в Сърбия

Опозицията поведе битка срещу управляващите, но се разпадна само няколко месеца по-късно

14:39 - 03.05.2024
Живот

Супер лесни мини козуначени венци с бакпулвер

Приготвят се бързо и лесно, само с бакпулвер, а вкусът им е все толкова неустоим

11:53 - 03.05.2024
Важно днес

България се придвижи до топ 60 на класацията за свобода на медиите

Със сериозни критики към редакционната независимост

09:43 - 03.05.2024