Огледалната стая Unlimited Love ще се появи на финалния концерт от турнето на Мария Илиева

Vivacom ще изненада всички гости на последния концерт от националното турне „Любов“ на Мария Илиева. Събитието ще се проведе на 6 декември в зала 1 на НДК, със специална арт инсталация – огледалната стая Unlimited Love. Тя ще бъде разположена във фоайето на НДК, а всеки, желаещ да изпита музикалното ѝ и визуално изживяване, може да го направи между 18 ч. и 23 ч. в деня на концерта.

Огледалната стая Unlimited Love съчетава идеята за пълната свобода от неограничените планове на Vivacom и името на турнето на Мария Илиева – „Любов“. Арт инсталацията пресъздава атрактивна атмосфера с фон от нарисувани сърца, ноти и надписи Unlimited Love, които създават усещане за безграничност между отраженията на огледалата, казват от телекома.

Магичното визуално преживяване ще бъде допълнено с музикално озвучение с популярни песни от репертоара на Мария Илиева.

Vivacom има и награди за всеки, който влезе в стаята Unlimited Love. За участие трябва да се публикува стори с видео или снимка арт инсталацията в Instagram, да се тагне и да се последва профила на @vivacombg. Изпълнилите условието получават веднага награда на място – картичка на Мария Илиева с автограф.

Голямата награда за всички участници в играта са премуим безжичните слушалки Bang & Olufsen Beoplay EX. Те ще бъдат раздадени на томболен принцип - в нея могат да участват само лица над 18 г.

Броени дни преди финалния концерт от турнето на Мария Илиева петима фенове ще успеят да се срещнат онлайн с поп звездата благодарение на Vivacom. Те ще имат шанса да зададат най-любопитните си въпроси, да се запознаят с нея и да си поговорят в приятелска обстановка.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Политика

Година по-късно - какво (не) се промени след масовите протести в Сърбия

Опозицията поведе битка срещу управляващите, но се разпадна само няколко месеца по-късно

14:39 - 03.05.2024
Живот

Супер лесни мини козуначени венци с бакпулвер

Приготвят се бързо и лесно, само с бакпулвер, а вкусът им е все толкова неустоим

11:53 - 03.05.2024
Важно днес

България се придвижи до топ 60 на класацията за свобода на медиите

Със сериозни критики към редакционната независимост

09:43 - 03.05.2024