One Direction се сбогува с Лиъм Пейн: "Загубихме нашия брат, когото много обичахме" Снимка: © Getty Images

Бившите колеги на Лиъм Пейн от групата One Direction се сбогуваха с него и споделиха, че са "напълно съкрушени" от новината за неговата смърт.

Групата публикува общо изявление през профила си в Instagram, който е неактивен от близо 4 години. Те изказват съболезнования на неговото семейство, приятели и "всички фенове, които го обичаха заедно с нас".

"Ще отделим време, за да скърбим и да тъгуваме за загубата на нашия брат, когото много обичахме. Спомените с него ще бъдат съкровени за нас завинаги... ще ни липсва ужасно", пише One Direction.

Съобщението е подпиано от всички членове на момчешата банда - Луи Томлинсън, Зейн Малик, Найъл Хорън и Хари Стайлс.

Поп звездата загина в сряда при инцидент в Аржентина, след като падна от третия етаж на хотел. Полицията предполага, че той вероятно е бил под въздействието на алкохол и наркотици. Музикантът е бил сам в стаята си преди да падне. Вътре са намерени бутилка уиски, запалка и мобилен телефон. Стаята му е била разхвърляна със счупени вещи и множество опаковки с лекарства.

В обаждане до спешния телефон 911, публикувано в медиите, се разбира, че персоналът на хотела е поискал спешно да бъде изпратен екип.

Членовете на One Direction публикуваха и отдлени изявления, в които скърбят за певеца. Хари Стайлс си спомня за Пейн и го описва като човек, който "живееше открито и имаше заразителна енергия за живот".

"Годините, които прекарахме заедно, завинаги ще останат сред най-ценните в живота ми. Ще го обичам винаги", пише той.

Луи Томлинсън споделя, че според него Пейн е бил "най-важната част от One Direction".

"Чувствам се изключително щастлив, че съм те имал в живота си, но наистина се боря с идеята да се сбогувам с теб. Толкова съм благодарен, че станахме още по-близки след създаването на групата. С удоволствие щях да споделя сцената с теб отново, но изглежда не е могло да бъде", казва изпълнителят.

Зейн Малик, който напусна групата през 2015 г., също отдаде почит в Instagram и сподели обща снимка с Пейн.

"Лиам. Говоря ти на глас, надявайки се, че ме чуваш. Може би е малко егоистично да мисля, че имаше още толкова много разговори, които можехме да проведем в живота си. Никога не успях да ти благодаря, че ме подкрепи в едни от най-трудните моменти в живота ми. Когато на 17 години ми липсваше домът ми, ти винаги беше до мен с позитивен поглед и успокояваща усмивка", пише той.

Междувременно фенове на групата продължават да се събират пред хотела, където загина звездата. Някои от тях плачат и палят свещи, а други пеят стари песни на One Direction.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Българските ВМС получиха американски морски дронове

Подводните апарати могат да се използват както за научни цели, така и в интерес на отбраната

11:48 - 18.10.2024
Важно днес

Проливни дъждове доведоха до наводнения, евакуации и затворени пътища във Франция

Един човек е загинал в Париж следствие на бедствието

10:14 - 18.10.2024
Живот

Кожата ни може да се справя сама със стареенето, стига да ѝ помогнем. Esthederm знае как.

Какво всъщност представлява “здравословното стареене”

10:03 - 18.10.2024
Важно днес

Кандидат-депутат на ДПС-Пеевски е сред обвинените по делото "Портних"

Светлана Табакова е директор във фирма на Данаил Папазов, който изгони Доган от сараит

19:59 - 17.10.2024