Онлайн магазинът на BILLA в Glovo вече е достъпен и в Пловдив Снимка: © Billa

Онлайн магазинът на BILLA в платформата за доставки Glovo разширява своя обхват, като освен в София, услугата вече е достъпна и в Пловдив.

Над 4000 продукта, предлагани в супермаркетите на веригата, са налични за поръчка онлайн на цени като в магазина вече и за пловдивчани.

Богатият асортимент от артикули включва свежи плодове и зеленчуци, хляб и закуски от BILLA пекарна, прясно месо и риба, скара и готвени ястия от топла витрина, както и разнообразие от хранителни и нехранителни продукти за дома и семейството.

„След като през 2023 г. стартирахме успешно партньорството си с Glovo в София, естественото продължение на стратегията ни да бъдем близо до нашите клиенти, е да разширяваме обхвата на тази услуга.

Винаги се стремим да сме в крак с нуждите на съвременните потребители и да им осигурим повече възможности за бърз и лесен достъп до нашите продукти.

През следващите месеци ни предстои да стартираме онлайн доставки в още два града в страната - Варна и Плевен.“ - сподели Вигинтас Шапокас, изпълнителен директор на BILLA България.

Поръчката на артикули от BILLA става с няколко лесни стъпки – в приложението на Glovo потребителите трябва да отбележат BILLA в секцията „Супермаркет“, да изберат желаните продукти и да посочат адрес. Доставката се извършва в рамките на 45-60 минути и покрива цялата територия на Пловдив.

Billa & Glovo

Потребителите на онлайн канала на BILLA могат да се възползват от всички промоционални предложения на веригата в седмичната брошура, специалните отстъпки за клиенти, пазаруващи с BILLA Card, както и от лоялната програма за трупане на бонуси с всяка покупка.

Предимствата на онлайн пазаруването от BILLA включват подбора на винаги свежи продукти, лесно заплащане с банкова карта и бърза доставка до всяка точка на града.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

В Деня на Европа кметът на Дупница издигна руското знаме пред общината

Кметът на БСП в Дупница не вижда "нищо лошо" руското знаме да бъде издигнато пред общината на 9 май

18:12 - 09.05.2024
Живот

Boeing – внимание, опасност от силна турбуленция

"Самолетът ни току що се запали", написа пътник от полет със самолет Boeing. Той обаче е поредният потърпевш от подобен инцидент

18:00 - 09.05.2024
Важно днес

Хипермаркетите искат Радев да наложи вето върху регулацията за надценка на хляба

Сдружението за модерна търговия иска президентът да наложи вето върху регулацията на цената на хляба

17:40 - 09.05.2024
Важно днес

Мария Бакалова, Бойко Кръстанов и още 15 българи стават част от Европейската филмова академия

17 български професионалисти от света на киното са приети в Европейската филмова академия

15:28 - 09.05.2024