Оскари 2023: Хю Грант не е лесен за интервюиране, особено с тъпи въпроси Снимка: © Getty Images

"Как се чувствате?", "С какво сте облечен?", "На кого стискате палци?" - тъпите журналистически въпроси по време на живи включвания далеч не са само български патент. Последният, който го доказа е моделът Ашли Греъм на червения килим на "Оскарите". докато се опитваше да вземе интервю на крак от Хю Грант за ABC Network.

Тъпите въпроси получават тъпи отговори, гласи главното неписано правило на интервюирането.

"Кое е най-хубавото в това да си на "Оскарите", попита Греъм, инфлуенсърка с 20 млн. последователи. "Очарователно е", отговори Грант иронично, "Цялото човечество е тук, това е панаир на суетата". Грант имаше предвид романа на Уилям Текери, който се казва Vanity Fair. За Греъм обаче Vanity Fair няма много значения и тя помисли, че става дума за списанието Vanity Fair и за тяхното парти след церемонията.

Разговорът напълно излезе от релси, когато Греъм поиска да знае на кого Грант стиска палци. „За никого конкретно.“

С дреха на кой дизайнер е облечен? „С моя костюм.“

От кого? „От моя шивач.“

Беше ли забавно да снимате „Glаss Onion“? „Почти.“ 5 секунди"

Хю Грант е известен с характера си, когато става дума за даване на интервюта. Бившият водещ на "Daily Show" Джон Стюарт беше определил Грант като един от най-лошите гости, които някога е имал в шоуто си и го беше нарекъл "голяма проблем".

Ашли Греъм може би трябваше да е чувала за това и да помисли леко над въпросите си.

Освен интервюто и тоалетът на Греъм стана тема. За официалната церемония тя беше с тоалет на Алберта Ферети, състоящ се от гащи, над тях мрежеста пола и сутиен с допълнителни колани. Най-покритата част на тялото ѝ бяха ръцете ѝ.

Ашли Греъм

За следващото парти - на единствения Vanity Fair за Греъм, plus-size моделът, свали мрежата и облече червена прозрачна рокля от шифон.

Ашли Греъм Vanity Fair

Интервюто ѝ с Хю Грант бързо стана тема и на нейната стена в социалната мрежа - там последователките ѝ единодушно обявяват Грант за женомразец, а нея за топ професионалистка.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Политика

Чехия разби руска мрежа за влияние на евроизборите и наложи санкции

Европейски политици са получавали пари от руски фондове за предизборните си кампании

12:35 - 28.03.2024
Важно днес

Кирил Петков: Няма да позволим регулаторите да се наредят на бърза ръка

Съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков отговори задочно на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който по-рано му предложи "да си решим регулаторите".

11:48 - 28.03.2024
Живот

Завръща ли се Слави Трифонов в bTV?

Риалити формат на "Шоуто на Слави" тръгва в bTV след 15 г. пауза

09:24 - 28.03.2024