Първият ритейл парк на Kaufland отвори врати в гр. Сандански Снимка: © Kaufland

Първият ритейл парк на Kaufland беше открит днес в гр. Сандански. На паркинга на магазина врати отвориха за пръв път в града PEPCO, Mat Star и българските аптеки „Витания“. Общата търговска площ на парка надхвърля 5 000 кв. м., а инвестицията във външната ритейл зона възлиза на над 2 млн. лв. С него веригата разширява микса от услуги и продукти, които предлага на своите клиенти и допълва разположените в хипермаркета Inmedio, Change и EasyPay.

Новата търговска зона е част от One Stop Shopping концепцията на веригата в отговор на търсенето на потребителите да пазаруват всичко на едно място.

Последните години ритейлърът оптимизира търговските си площи, предоставяйки възможност на различни бизнеси да партнират с Kaufland. По този начин веригата повишава качеството на клиентското изживяване и подкрепя множество бизнеси за стоки и услуги.

„Ние продължаваме да развиваме индивидуалния подход към клиентите си, изследваме техните интереси и нагласи, като се стараем да им предлагаме услуги и стоки максимално близки до тях. Постепенно всеки един от филиалите ни изгражда своя собствена идентичност, съобразена с интересите на хората, които живеят в съответния район или град. Магазинът ни в Сандански е първият, чийто паркинг се превръща в мини ритейл зона. Вярваме, че с нашите нови партньори – Mat Star, PEPCO и българските аптеки „Витания“ ще предоставим възможност за още по-пълноценно, бързо и качествено пазаруване за цялото семейство, каквато е целта и на нашата One Stop Shopping концепция“, отбеляза Петър Пекалиев, ръководител „Централно управление на недвижимостите“ в Kaufland България.

Kaufland Сандански

Към момента вътре в хипермаркетите на Kaufland, както и на територията на паркингите им, броят на търговските обекти надвишава 500, като общата инвестиция на ритейлъра за последните 2 години е над 40 млн. лв. 46 са браншовете, които са представени във всички 63 хипермаркета в страната - oт аптеки и мecтa зa плaщaнe нa битoви сметки, пpeз cпeциaлизиpaни мaгaзини зa дoмaшни любимци, дpoгepии, мaгaзини зa oбувки и мecтa зa xpaнeне. През 2023 г. компанията планира да превърне още 13 свои хипермаркета в места не само за пазаруване, но и в социални центрове за цялото семейство.

Точно преди седмица компанията даде старт и на друго интересно партньорство – със създателите на кулинарната екоконцепция Quartal.

Специално за ритейлъра те разработиха новия Quartal Station, който съчетава многообразие от вкусове, устойчивост на средата и атрактивна атмосфера. Всеки от обектите за хранене е мини арт инсталация, като отделните павилиони са изградени от рециклирани корабни контейнери, опаковани с мембрана и са подсветени с различен цвят, който допринася за уникалната атмосфера. Рециклирането на вече използвани контейнери е запазена марка на кулинарните паркове на Quartal и е изцяло в унисон с политиката на Kaufland България за устойчиво развитие на градската среда.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Култура

„Диамантеното око“ разказва реалната история на Лейди Смърт, която убива 319 нацисти

Истинска история за млада библиотекарка, която се превръща в най-смъртоносната снайперистка през Втората световна война

12:56 - 26.04.2024
Текстове от партньори

Kaufland спестява над 11 млн. кг. хранителни отпадъци

10:38 - 26.04.2024
Кино и сериали

Игра на сериали или защо вече нямаш нужда от паролата на гаджето си

С ТВ план от А1, сами дирижирате сърфирането из различни абонаменти за стрийминг и развлекателни дигитални услуги

10:37 - 26.04.2024
Важно днес

За Борисов всички възможности за разговори с ПП-ДБ са "счупени"

Борисов не изключи следващият парламент да е в различна конфигурация заради участието на Ваня Григорова във вота

10:10 - 26.04.2024
Важно днес

Бориславова: Росен Желязков действа като пленник на Пеевски и Борисов

ПП-ДБ не изключват да управляват с ГЕРБ след изборите, но само при ясни условия и споразумение

08:23 - 26.04.2024
Важно днес

Журналисти облякоха черни дрехи в ефир в знак на протест срещу спорна реформа в Словакия

Журналистите на словашкия обществен оператор протестират срещу реформа, която създава опасения за свободата на медиите

07:55 - 26.04.2024