Първото заглавие на HBO Max у нас - ,,Възходът на династията Лейкърс"

„Възходът на династията „Лейкърс“ е първото обявено заглавие, което ще можем да гледаме в HBO Max, още в премиерния ден на новата стрийминг платформа у нас на 8 март. Спортната драма проследява професионалния и личен живот на играчите в ,,Ел Ей Лейкърс", както и издигането им до най-успешния професионален отбор през 80-те години на миналия век.

Продукцията ще донесе на феновете драматичен поглед върху това как отборът, воден от Джери Бъс и Маджик Джонсън, помага за еволюирането на феноменалната ера в баскетбола на NBA.

,,Възходът на династията Лейкърс" - плакат

Сериалът е базиран на книгата на Джеф Пърлман ,,Showtime: Magic, Kareem, Riley, and the Los Angeles Lakers" и е с изпълнителен продуцент и режисьор Адам Маккей - ,,Наследници“, „Q: В окото на бурята“, ,,Don't Look Up".

HBO отдавна е дом на страхотно спортно съдържание. В допълнение към своите документални и спортно-новинарски програми, например ,,Real Sports с Брайънт Гъмбъл", платформата разработи предавания като ,,Eastbound & Down,", ,,Ballers" и телевизионния филм ,,61*".

За „Възходът на династията „Лейкърс“ камерите се насочват към баскетболното игрище. В актьорския състав влизат Джон С. Райли, Джейсън Кларк, Ейдриън Броуди, Куинси Исая, Сали Фийлд, Джейсън Сигъл и други.

,,Възходът на династията Лейкърс" - плакат - сериал за баскетбол - филм


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

„Огромна жилищна криза“: Хиляди хора излязоха на протест в Португалия

Ниските заплати и високите наеми превръщат Лисабон в третия най-малко жизнеспособен град за живеене в света, според проучване на CIA Landlords

13:20 - 02.04.2023

Христо Иванов определи днешния ден като "прекрасен да тласнем страната напред"

Според Иванов коалиция между първите две партии не е много вероятна

11:40 - 02.04.2023

Демерджиев: През последното денонощие няма бомбени заплахи към училищата

Според вътрешния министър няма сериозни нарушения в изборния ден, но опитите да се манипулира вота са повече в сравнение с последните избори

11:04 - 02.04.2023

Сара Поли трябва да върне "Оскар"-а си? Не, 11-годишната ѝ дъщеря се шегува

Истинският подател е 11-годишната ѝ дъщеря

11:03 - 02.04.2023