Снимка: © Getty

A1 обяви най-новата си кампания. Тя включва подарък - 5G смартфона Samsung Galaxy A13 5G - за всеки нов клиент с мобилния план Unlimited, който се предлага с 50% намаление, или на цена 20 лева на месец за първите три месеца при сключване на 2-годишен договор. Планът включва безкрайни минути и мегабайти мобилен интернет, както и достъп до гигабитовите скорости на 5G ULTRA мрежата на телекома.

Абонатите, които се присъединят към новата услуга, ще получат всичко, от което имат нужда, за да общуват свободно и да сърфират в интернет без ограничение на скоростта. Те ще могат да ползват и дигитални услуги по свой избор като мобилна телевизия с Xplore TV GO, дигиталния портфейл A1 Wallet, „Интернет защита“ и много други.

План за 20 лева на месец от А1: подарък 5G смартфон на Samsung плюс безкрайни минути и мегабайти в 5G ULTRA

Предложението е валидно до края на септември за всички нови и съществуващи клиенти на А1, които преминат към план Unlimited. След изтичане на промоционалните три месеца, клиентите ще продължат да ползват тарифния план на цена от 39,99 лева месечно до края на 2-годишния срок на абонамента.

5G ULTRA мрежата на А1, която предлага гигабитови скорости на сваляне на информацията, вече обхваща над 220 града и курорта, а плановете на телекома са до края на годината да покрие с 5G всички населени места с над 3 000 жители. А1 отваря своята 5G ULTRA мрежа за всички свои клиенти на мобилна услуга до края на септември. По този начин всеки абонат с 5G смартфон може да изпробва нейните възможности без допълнително заплащане.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Двама в ГЕРБ, избрани с преференции, се отказаха в полза на Георг Георгиев

Изненадващ следизборен "листопад" в ГЕРБ Ловеч

"Капитан Андреево" ще стане обект от националната сигурност

Напрежението в БАБХ вкара служебния кабинет в обяснителен режим

WSJ: Украйна вече получава повече танкове от бягащите руснаци, отколкото от Запада

Русия се оказа най-големият "доставчик" на тежко въоръжение

Babylon Berlin 4: Новият сезон на култовия германски сериал тръгва по HBO Max

Часовникът спира в Берлин през 1930 г., точно след Голямата депресия и началото на възхода на Нацистката партия на Адолф Хитлер

Директорът на БАБХ Христо Даскалов е уволнен 3 дни след изборите

Даскалов: "Връщането на старите корупционни схеми започна"

ЦИК обяви разпределението на мандатите в 48 Народно събрание

Как ще изглеждат групите в новия парламент