Покани духа на Коледа у дома с ИКЕА

Коледа идва за всички: за онези, които я очакват с нетърпение и за онези, за които празниците тази година ще са по-различни. За онези, които планират цяла седмица да седят пред телевизора и да гледат коледни филми, и за онези, които мразят коледното кино и възнамеряват да наваксат с любим лекарски сериал.

За онези, които от месец вече обикалят магазините, омагьосани от духа на коледния шопинг, и за онези, които искат просто да поръчат онлайн за всеки по нещо и да не се обременяват с твърде много мислене за подаръци. Коледа идва за всички и пристига в домовете ни, за да станат малко по-топли, малко по-уютни, малко по-светли и изпълнени с повече надежда.

И независимо дали тази година ще прекарате Коледа с цялото семейство, дали наоколо ще тичат деца, дали ще лаят кучета, дали ще сте сами или на масата за първи път ще има празен стол, нищо не бива да ви разубеди да поканите в дома си Духа на настоящата Коледа*.

Може да го направите с коледната шопинг селекция от ИКЕА, която ви предлагаме:

Лампа тонколона SYMFONISK

ИКЕА са царе на интересните комбинации между практичност и дизайн, за които никой друг не би се сетил. Лампата тонколона SYMFONISK e направена съвместно с аудио експертите от Sonos и има великолепен саунд (като всичко на Sonos) и много приятен дизайн, който носи атмосферата на Хюга и мекотата на скандинавския стил. Лампата е с безжичен високоговорител и осветява буквално чрез звук. Тя включва два мощни режима за задаване на настроение, а комбинирането на двете функции означава един кабел, един контакт и един продукт по-малко. Което, знаем, е значително преимущество за всички, които не живеят в замък.

Маса с пречиствател на въздух

И докато сме на темата за идейните комбинации, няма как да не включим в селекцията масата с пречиствател на въздух STARKVIND. Пречиствателят се предлага с филтър за частици, така че да пречиства въздуха от различни замърсявания по най-ефикасния начин. Иновативното тук е, че може да добавите и филтър за газ и да ползвате двата филтъра едновременно.

STARKVIND е адекватен начин за подобрение на въздуха у дома, което е особено ценно в зимните месеци, когато фините прахови частици нахлуват с всеки опит за проветряване, а статистиките за заболявания, причинени от мръсен въздух, могат да изправят косите и на Гералт от Ривия. Филтърът за частици е оптимизиран за филтриране на приблизително 99,5% от по-малките въздушни частици, като частици PМ2.5 (частици с размер 0,1-2,5 микрометра), прах и полетни.

Масата, от своя страна, е идеалната компактна мебел за хола, върху която може да стои настолната ви книга, старомодния тефтер с писалка или просто телефона ви. Който е най-добре да бъде позициониран върху...

Поставка за мобилен телефон KRUBBET

Има само един начин домът да бъде подреден, както по Коледа, така и през останалите дни. Мари Кондо се е застъпила за него, а и всеки, който не е фен на хаоса, независимо от зодията си, вероятно се е уверил в него от първа ръка. А именно: всяка вещ да има своето място.

С поставката за телефон KRUBBET може да приключите със сценария, в който отчаяно търсите телефона си и си звъните от чужди телефони, само за да установите, че е на тих режим. На поставката мобилният ви може да почива в 3 различни позиции, докато батерията му се зарежда, и да изберете най-удобния ъгъл, така че ръцете ви да са свободни, но да може да го ползвате.

Центрофуга за зеленчуци UPPFYLLD

Коледните ястия са неотменима и ключова част от празника. Въпреки че духът на празника не е в храната, традицията изисква на Бъдни вечер да ядем боб и постни чушки, а на Коледа да приготвим сарми, пуйки, кокошки и салати.

Приготвянето на салатите изглежда най-лесно, но всъщност е най-досадната част от приготовлението на кулинарната страна на Коледа. Центрофугата за зеленчуци UPPFYLLD e лесен и бърз начин за махане на излишната вода от продуктите. Достатъчно е да изплакнете зеленчуците и да завъртите купата, след което веднага може да започнете да режете.

Освен това, купата е достатчно естетически издържана, за да сервирате в нея както класическа овчарска салата, така и най-новата шантава идея за предястие със сурови патладжани, перуански домат и амарант.

Резачка за плодове UPPFYLLD

OK, може би все пак има нещо по-досадно от цеденето на мокри марули, и то е рязането на ябълки на ръка. Освен това, рязането на плодове далеч не се случва само по празниците. Сутрин децата трябва да изядат поне по една ябълка, вечер – поне по един портокал.

Резачката за плодове от ИКЕА прави рязането и сервирането на плодове много по-лесно и съответно – много по-често. Оттам и приемането на така необходимите витамини, които идват в много по-добра форма, когато са в плод, а не в шишенце, става по-редовно. И така ще имаме шанс да имаме повече Коледи заедно. А какво по-хубаво от това, нали?

*Духа на настоящата Коледа е герой от новелата на Чарлз Дикенс „Коледна песен“


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

И Живко Коцев вече е с обвинение за участие в организирана престъпна група

Наложена му е парична гаранция в размер на 20 000 лева.

19:02 - 17.04.2024
Важно днес

Смяна на местата и в "Булгаргаз", Деница Златева вече не е изпълнителен директор

Мястото на Златева заема Веселин Синабов

18:05 - 17.04.2024
Европейски дневници

Гласуването за Европарламент е все по-важно, но интересът в България остава по-нисък

Проучване на "Евробарометър" сочи ръст на интереса към вота

17:07 - 17.04.2024
Важно днес

Наводненията в Дубай: Отменени полети и парализа по пътищата след най-тежките валежи за последните 75 г.

Валежите надхвърлят всичко, документирано от началото на събирането на данни през 1949 г.

15:31 - 17.04.2024