VIVACOM удължава до 15 ноември кампанията, с която всеки регистриран потребител в дигиталния портфейл Pay by VIVACOM може да покани свой приятел и така двамата да спечелят по 20 лв. бонус. Първоначално крайният срок на кампанията бе 31 октомври, но се удължава с още 15 дни, обявиха от телекома.

За да може да препоръча услугата на свои приятели, потребителят трябва да е заредил сметката в профила си и да е направил поне едно плащане с телефон или с виртуална или физическа карта. Той получава линк и промо код, чрез които може да покани други хора да се регистрират в Pay by VIVACOM.

От меню Earn (Печели) всеки потребител може да генерира персонален линк, който да изпрати на неограничен брой приятели. А всеки поканен може да свали приложението и да се регистрира, влизайки чрез съответния линк. Следващата стъпка е да си поръча физическа карта Mastercard Digital First и да извърши покупка с нея. По този начин той ще получи 20 лева бонус в Pay by VIVACOM, а същото важи и за човека, който му е препоръчал онлайн портфейла.

VIVACOM е един от първите телекоми в Европа и света, които предлагат иновативната Mastercard Digital First. Физическата карта може да бъде поръчана в няколко лесни стъпки чрез приложението Pay by VIVACOM. А при определен брой мобилни плащания компанията раздава награди като електрически велосипеди, смартфони, смарт часовници и смарт слушалки.

Обяснено: Pay by Vivacom, как и зaщо да го ползваме

Pay by VIVACOM е вид дигитален портфейл, който може да се ползва от потребителите на всички телекоми. Изтегляте го по стандартния начин, след което въвеждате телефонния си номер. Системата ви изпраща номер, с който инициирате активирането на приложението, следва да довършвате регистрацията си, включително да удостоверите самоличността си.

Сигурността е една от ключовите характеристики на приложението. Затова и всяко отделно разплащане се удостоверява с ПИН код или с биометрични данни – пръстов отпечатък или сканиране на лицето.

Основните две функционалности на устройството са да плащате с телефон и да превеждате пари на други хора, точно по същия начин, по който им изпращате смс-и.

Всеки, който иска да научи повече за кампанията в Pay by VIVACOM, може да го направи ТУК.