По стъпките на Волен: Лорд Минчев с предаване по Алфа, но преди това с арест Снимка: © FB/Евгени Минчев

Светският хроникьор и бъдещ водещ по телевизия АЛФА "лорд" Евгени Минчев е бил задържан късно снощи от полицията в София.

По информация на БНР арестът е бил извършено снощи малко след 23.00 часа, когато полицейски патрул е бил изпратен на сигнал за скандал между мъж и група младежи.

При пристигането си полицаите са установили на мястото само Минчев.

По неофициални данни на МВР той се е държал агресивно с полицаите и е бил задържан по Указа за борба с дребното хулиганство.

В момента Минчев се намира в Първо районно управление.

Само ден по-рано хроникьорът се похвали в профила си във Facebook, че е бил поканен от Деница Сидерова, съпруга и съратничка на Волен Сидеров, да стартира собствено предаване в партийната телевизия АЛФА.

"Реших предаването да се казва МЪЖКА ДУМА и в него да се дискутират ежедневни теми, религия, спорт, бизнес, политика.

Ще има рубрика Твоята поезия/Моята поезия, в която читателите могат да изпращат свои стихове, които след специален подбор ще бъдат прочетени в ефир. Всяко предаване ще завършва с фразата- Вие бяхте с Евгени, лордея се с вас.", написа Минчев.

Що се отнася до обсъждането на политически теми в новото предаване, посоката, в която ще се движат коментарите, е ясна. В деня на посещението на украинския президент Володимир Зеленски, Минчев публикува свое селфи с по инстаграмски нацупени устни и написа "фейлетон на име Ангелът ще дойде с дяволско лице".

Във фейлетона Минчев нарича Зеленски "военна богомолка" и предрича, че всички, които "са правили секс с нея, предстои да бъдат изядени като примерни съпрузи на една идея, която съвсем не би трябвало да им е работа".

На снимката на личния си профил, "лордът" е в компанията на президента Румен Радев и вицепрезидента Илиана Йотова като тримата са се снимали на празничния прием на Радев по случай 24 май. На същото събитие Минчев сам си пусна снимка с бившия главен прокурор Иван Гешев.

Наскоро хроникьорът публикува и позицията си по отношение на провелия се в София гей прайд, в която се разграничи от организаторите и участниците и заяви, че "да си развяваш байряка веднъж годишно, охраняван и подкрепян от дипломати и политици е крайно безвкусно".

Политическите предпочитания и мненията по социалните въпроси в профила на Минчев се редуват със снимки на млади мъже между смачкани чаршафи, с негова поезия и текстове на бъдещи песни, като само ще ви подразним с първата строфа от новата му песен.

"Едностишен говори животът в ухото ми,

едностишен върви животът пред мен.

И вали в душата ми обич охотна

и е най, най-красивият ден."


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Живот

Училище за русалки: Петя, която превръща приказката в реалност

Въпрос към момичетата: Колко от вас като деца са мечтали да станат русалки? 

18:30 - 28.04.2024
Важно днес

Петков: Пеевски държи влиянието в прокуратурата и службите, а Борисов - гласовете, за да няма реформа

Според Петков преговори след изборите са възможни само ако Борисов се "разкачи" от Пеевски

18:18 - 28.04.2024
галерия

Tenniscore - новата модна тенденция, вдъхновена от Зендея и "Challengers"

Външният вид на tenniscore включва смесица от традиционни тенис стилове с елементи от тихия лукс

17:45 - 28.04.2024
Технологии

Apple обмисля важно решение за следващия си iPhone: как да вкара изкуствен интелект

Технологичният гигант обаче вече има конкуренция на пазара по този въпрос

16:53 - 28.04.2024