Поп певицата Дара е новият посланик на Puma Снимка: © Puma

Компанията за спортно облекло Puma подписа с една от родните ни звезди - поп изпълнителката Дара. Тя ще изпълнява ролята на посланик на марката през следващата една година с цел да достигне до младата публика на пазара в Югоизточна Европа, съобщиха от бранда.

Едва на 17 години Дара се превърна в една от най-известните изпълнителки у нас, когато стигна до финала на българското издание на шоуто за таланти "X-Factor”. Тогава, през 2015 г., певицата подписа с най-големия български лейбъл – Virginia Records. Оттогава Дара не е спирала да издава хитови сингли като “Thunder”, “К‘во не чу”, “Родена такава”, “Darbie”, с които оглавява различни музикални класации.

Една от последните ѝ песни "Mr. Rover” достигна международна слава, когато един от най-известните к-поп певци KAI, записа своя версия на парчето.

„Puma имат невероятни продуктови предложения, с които можеш да покажеш увереност и стил“, каза Дара. „Вълнувам се да се присъединя към всички силни жени, които вече са част от Puma семейството от посланици и спортисти.“

С широк кръг от последователи в социалните мрежи, Дара е една от най-популярните певици в България, считана е и за важен инфлуенсър за младите поколения в страната ни.

Поп певицата Дара е новият глобален посланик на Puma

За първата си фотосесия с Puma, Дара носи емблематичното черно яке T7 на марката и маратонките MAYZE - един от най-популярните модели обувки на PUMA за жени.

Фокусът върху локалния пазар е важна част от корпоративната стратегия на Puma, а местните посланици със сигурност я допълват. Миналата година компанията подписа с поп звездите Теодора от Сърбия и Елени от Гърция.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Нетаняху влезе с полиция в "Ал Джазира" в Израел

Тел Авив аргументира решението си с мотива, че катарската телевизионна мрежа застрашава националната сигурност.

15:33 - 05.05.2024
Важно днес

17-годишен младеж се призна за виновен за побоя над Матиас Еке

Непълнолетното момче се е предало на полицията в Дрезден в присъствието на родител.

12:59 - 05.05.2024
Важно днес

Хиляди протестираха в Тел Авив с искане за прекратяване на огъня в Газа

Демонстрантите настояват, че трябва да се направи всичко възможно, за да се върнат у дома отвлечените от групировката заложници.

10:13 - 05.05.2024
Важно днес

Си Дзинпин пътува за Европа. Макрон ще го убеждава да сътрудничи за прекратяване на войната в Украйна

Китайският президент Си Дзинпин започва днес европейската си обиколка, като първата му спирка е Париж.

09:12 - 05.05.2024
Важно днес

Русия обяви Зеленски за международно издирване

Украинският президент се издирва по неуточнено обвинение

18:24 - 04.05.2024