Amazon пуска сериала "Мистър и Мисис Смит" през 2024 г., но с нови лица

"Мистър и Мисис Смит" се завръщат, но в ролите няма да бъдат познатите лица Брад Пит и Анджелина Джоли, а новите звезди Доналд Глоувър и Мая Ърскин.

Оригиналният филм с Пит и Джоли излезе през 2005 г. Сега той ще се превърне в сериал от осем епизода, като премиерната дата е 2 февруари 2024 г. в стрийминг платформата Prime Video, обяви Amazon.

Римейкът обещава още от старото, но и са направени големи промени по оригиналния сюжет.

Актьорът Доналд Глоувър, който ще влезе в обувките на Джон Смит, споделя пред Entertainment Weekly, че сериалът все пак е различен от филма.

"Винаги можеш да се върнеш и да гледаш стария филм, но сериалът ти дава различно усещане. Хората определено ще бъдат шокирани", смята Глоувър.

„Надявам се, че някои хора ще си кажат: "Това е по-добро от оригинала", а други ще си помислят точно обратното“, допълва още той.

Глоувър е актьор, режисьор, сценарист, комик и рапър, по-известен с псевдонима си Childish Gambino. Става доста популярен покрай сериала „Атланта“, в който не само участва, но и създава.

Освен като актьор, той има и успешна кариера като рап изпълнител, като издава общо три албума в периода 2011 – 2016 година. За сингъла си – „3005“ е номиниран за две награди "Грами".

Мая Ърскин, която ще се превъплъти в Джейн Смит, освен актриса, е и писателка. Известна е с ролите си на Маги в "Мъж търси жена". А от 2019 г. до 2021 г. участва в популярния телевизионен комедиен сериал на Hulu „PEN15“.

Филмът „Мистър и мисис Смит“ е истински хит, а брилянтните Брад Пит и Анджелина Джоли помогнаха за това той да спечели близо 500 млн. долара.

Сюжетът разплита историята на една обикновена женена двойка, чийто живот на пръв поглед е нормален. Ако въобще е нормално да бъдеш убиец под прикритие.

Джон и Джейн са наети от конкурентни компании със задача да убият другия.

По време на изпълнение на мисиите си те научават много повече един за друг, отколкото за пет години брак.

Именно при снимките за този филм Брад Пит и Анджелина Джоли започнаха романтичната си връзка, заради която Пит се разведе с Дженифър Анистън.

Днес Пит и Джоли имат шест деца (три от тях осиновени), но са отдавна разделени, а краят на брака доведе до продължителен съдебен спор.

През 1941 г. Алфред Хичкок също режисира комедия със заглавие „Мистър и Мисис Смит“, а в главните роли тогава са Робърт Монтгомъри и Карол Ломбард.


Мистър и Мисис Смит се завръщат през 2022, но не с Брад Пит и Анджелина Джоли


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Макрон не изключи изпращане на войски в Украйна, ако Русия пробие фронтовите линии

Пред изданието "Economist" френският президент отново подкрепя идеята, че трябва да се обмисли изпращането на сухопътни войски в Украйна

15:10 - 02.05.2024
Важно днес

Без възражения и въпроси е било взето спорното решение за строеж на частна детска болница

Решението на кабинета беше оттеглено след обществен натиск

14:50 - 02.05.2024
Живот

Елиникон: проектът за най-голям "умен" град в Европа, който набира все по-голяма скорост в Гърция

Амбициозният проект цели да превърне бившето летище в най-големия "умен" град в Европа

13:56 - 02.05.2024
Важно днес

След пауза от няколко месеца в ИСУЛ отново се правят костно-мозъчни трансплантации на деца

5-годишно дете е било оперирано и вече е изписано от болницата

13:17 - 02.05.2024