Приятелката на прокурорския син от Перник: Не бихте издържали и секунда от това, което изживях за 2 г. Снимка: © Снимка: bTV

Васил Михайлов - обвиненият за заплахи за убийство и побои син на прокурор от Перник - е посягал и на приятелката си Боряна.

Това разказва тя пред местния сайт "Мироглед" малко след като полицията направи обиски в дома на Михайлов заради отправена закана срещу младата жена.

Тя показва своя снимка, на която се виждат следи от удари по лицето ѝ, като обвинява бившия си партньор за насилието. Описва отношенията им като "доста конфликтни още от самото начало", но казва, че е обичала приятеля си и е опитвала "да му покаже правилния път".

"Конфликтите помежду ни се пораждаха от забраните, които той ми поставяше. Не ми даваше да нося дрехите си, не ми даваше да излизам от дома си след 18:00 ч, не ми даваше да имам приятелки, не ми даваше да разговарям със семейството си. Аз се съгласявах на тези неща, защото доста добре ме манипулираше, че никой друг не ме обича толкова колкото той", казва тя пред медията.

Боряна твърди още, че Васил Михайлов ѝ е посягал многократно и е заплашвал семейството ѝ.

Тя твърди, че той е подлагал на насилие не само външни хора, но и собствената си сестра и майка.

При промяната на мярката за неотклонение на "домашен арест" Михайлов е посочил нейния адрес, вместо дома на родителите си.

"Три седмици след раздялата ни те шяха да го докарат в дома ми. Не ми се мисли какво щеше да ми се случи, ако отново го бях допуснала", казва още тя.

В публикация във Facebook Боряна казва, че "много от вас не биха издържали и секунда така , както аз съм живяла 2 години".

Тя се обръща към всички жени, които са подлагани на насилие от партньорите си:

"Никога не позволявайте да ви посягат, да определят правилата на живота ви, да ви казват как трябва да изглеждате, да потискат личността ви и да ви убеждават, че не сте обичани и ценени, но най-вече никога не се страхувайте. Няма защо да сте изплашени, защото истината винаги побеждава".


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Безпрецедентно фиаско за председателя на долната камара на Конгреса

Лобито на Тръмп в Камарата на представителите свали ръководителя ѝ

07:37 - 04.10.2023

21 души загинаха при тежка автобусна катастрофа в Италия

Пътниците са били туристи, има и непълнолетни

07:13 - 04.10.2023

70-годишен мъж е прострелян при заложническа криза в с. Вълково

Похитителят е освободил заложниците си след часове на блокада

00:39 - 04.10.2023

Флоренция забрани нови апартаменти за Airbnb в центъра на града

Местните власти се опитват да освободят повече жилища за местните жители в града

18:00 - 03.10.2023

Прегръдка между две лекоатлетки се оказа обект на цензура в Китай

Снимка с две спортистки беше цензурирана, но не заради трогателния момент на жените - а заради номерата върху техните екипи

17:04 - 03.10.2023