Руни Мара и Хоакин Финикс ще играят заедно в нов трилър на Павликовски Снимка: © Getty

Откакто са двойка, Хоакин Финикс и Руни Мара отнесоха куп глупави коментари как личните им отношения ще повлияят на актьорските им качества и как едва ли биха играли на обичайното си високо ниво, ако играят заедно.

Естествено, това изобщо не е вярно и си пролича ясно в общата им колаборация Mary Magdalene през 2018 г. Сега предстои да видим нов филм с участието на Мара и Финикс, като този път режисьор ще бъде Павел Павликовски, отговорен за шедьоврите "Ида", "Студена война" и "Моето лято на любовта".

Става дума за драматичен трилър, частично базиран на реални събития с работно заглавие The Island. Той ще разказва историята на привлекателна американска двойка през 30-те години на миналия век, която бяга в собствения си личен рай на изоставен остров и живее в доброволна изолация от останалата част на света.

Един ден обаче преминаващата яхта на милионер ги вижда и ги превръща в таблоидна сензация, което привлича вниманието на европейска графиня и двамата ѝ любовника, които искат да присвоят острова, за да построят на него луксозен хотел. Заплашвайки идилията на двойката, двете страни започват психологическа война, включваща ревност, прелъстяване, изневяра, предателство и дори убийство, точно в момента, в който природата също се обръща срещу жителите на острова.

„Павел Павликовски е един от най-великите режисьори в света, работещи днес. Тази история за ревност, предателство и убийство в райската градина е точно това, от което всички имаме нужда, за да върнем публиката обратно към киното“, заяви главният изпълнителен директор на FilmNation Глен Баснър в изявление пред медиите.

Павликовски ще напише сценария и ще режисира филма, който е продуциран от Таня Сегачиан и Джон Удуърд за Apocalypso Pictures и Brightstar.

Марио Джанани и Лоренцо Гангароса са копродуценти за Wildside и Vision Distribution в сътрудничество със Sky.

Знаем, че Хоакин Финикс тепърва ще започва снимките на продължението на "Жокера", Joker: Folie a Deux (отново на Тод Филипс), така че продукцията на The Island се очаква да стартира през следващата година.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Евакуираха дом за възрастни хора заради пожарите в ямболското село Воден

Пожарникари и доброволци продължават борбата с пожарите

17:43 - 17.07.2024
Политика

Първи тест за евродепутатите от България. Кой как гласува в резолюцията за Украйна?

Пълна промяна при Елена Йончева, БСП отказа да гласува помощ за Киев

17:21 - 17.07.2024