Руни Мара и Хоакин Финикс ще играят заедно в нов трилър на Павликовски Снимка: © Getty

Откакто са двойка, Хоакин Финикс и Руни Мара отнесоха куп глупави коментари как личните им отношения ще повлияят на актьорските им качества и как едва ли биха играли на обичайното си високо ниво, ако играят заедно.

Естествено, това изобщо не е вярно и си пролича ясно в общата им колаборация Mary Magdalene през 2018 г. Сега предстои да видим нов филм с участието на Мара и Финикс, като този път режисьор ще бъде Павел Павликовски, отговорен за шедьоврите "Ида", "Студена война" и "Моето лято на любовта".

Става дума за драматичен трилър, частично базиран на реални събития с работно заглавие The Island. Той ще разказва историята на привлекателна американска двойка през 30-те години на миналия век, която бяга в собствения си личен рай на изоставен остров и живее в доброволна изолация от останалата част на света.

Един ден обаче преминаващата яхта на милионер ги вижда и ги превръща в таблоидна сензация, което привлича вниманието на европейска графиня и двамата ѝ любовника, които искат да присвоят острова, за да построят на него луксозен хотел. Заплашвайки идилията на двойката, двете страни започват психологическа война, включваща ревност, прелъстяване, изневяра, предателство и дори убийство, точно в момента, в който природата също се обръща срещу жителите на острова.

„Павел Павликовски е един от най-великите режисьори в света, работещи днес. Тази история за ревност, предателство и убийство в райската градина е точно това, от което всички имаме нужда, за да върнем публиката обратно към киното“, заяви главният изпълнителен директор на FilmNation Глен Баснър в изявление пред медиите.

Павликовски ще напише сценария и ще режисира филма, който е продуциран от Таня Сегачиан и Джон Удуърд за Apocalypso Pictures и Brightstar.

Марио Джанани и Лоренцо Гангароса са копродуценти за Wildside и Vision Distribution в сътрудничество със Sky.

Знаем, че Хоакин Финикс тепърва ще започва снимките на продължението на "Жокера", Joker: Folie a Deux (отново на Тод Филипс), така че продукцията на The Island се очаква да стартира през следващата година.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Живот

Тейлър Суифт и разбитите сърца, или какво казват терапевти за 5-те фази на скръбта

Скръбта в действителност е по-малко предвидима

11:05 - 20.04.2024
Важно днес

Със 75 км/ч. над допустимата скорост е шофирал убиецът на треньора Ферарио Спасов

Футболният треньор Ферарио Спасов (61 г.) загина в катастрофа край Велико Търново през ноември миналата година.

10:23 - 20.04.2024
GEN Z дневници

VOL. 18: 40 години България на Еверест, каква република сме всъщност, Грузия с урок по бунт

Кои са 5-те новини от седмицата, направили впечатление на представителите на поколение Z* в редакцията на "Булевард България"?

09:57 - 20.04.2024
Важно днес

11 души са пострадали при катастрофа на автобус с българска регистрация в Турция

В превозното средство е имало 14 пътници, сред които и двама български граждани.

09:17 - 20.04.2024
Живот

Вайбът е в детайла: Япония и стрийт еклектиката на чувства и цветове

И тук, в началото на пролетта, ще празнуваме Япония, Страната на изгряващото слънце с това специално събитие.

09:05 - 20.04.2024