Сабрина Карпентър участва в реклама за Олимпийските игри в Париж Снимка: © Скрийншот, NBC Sports

Американската певица Сабрина Карпентър е в Париж - за нова реклама за предстоящите Олимпийски игри.

В забавния рекламен видеоклип на NBC поп звездата се запознава с неочакван фен в парижко кафене, а докато му разказва за Олимпиадата, пие кафе.

"Да, аз съм Сабрина Карпентър. Успокой се, току-що се запознахме", казва тя на анимирана синя птица, която каца на масата ѝ и започва да ѝ чурулика.

"Какво правя в Париж? Не е ли очевидно? Олимпийските игри. Невероятната церемония по откриването на река Сена, епичното завръщане на Симон Байлс, съперничеството между САЩ и Австралия в басейна и най-бързите мъж и жена в света.. Никога през живота си не съм се вълнувала толкова много", добавя тя.

След това рекламата преминава в реален кадър на сцената, който показва, че Карпентър всъщност говори сама със себе си.

В това време френската сервитьорка я гледа изпитателно, преди да се обърне към свой колега с думите: "Мисля, че е изпила достатъчно еспресо".

Видеото е хитро намигване към летния хит на певицата "Espresso", който през юни достигна № 3 в класацията Billboard Hot 100.

Церемонията по откриването на Олимпийските игри през 2024 г. ще се състои на 26 юли.

Карпентър беше част от турнето на Тейлър Суифт "Eras" като подгряващ изпълнител, излезе на сцената на популярния музикален фестивал "Coachella", пусна сингъл, който се превърна в световен хит, обяви и самостоятелен албум, който ще излезе през август.

Наскоро тя се появи и на грандиозното ревю на Vogue на парижкия площад "Вандом", на което историята на висшата мода се преплиташе със спорта и предстоящото домакинство на Олимпиадата.

Всичко това се случи само в рамките на година.

Славата не е нищо ново за американката. Вече порасналите тийнейджъри познават Сабрина от ролята ѝ на Мая в сериала на Disney Channel "Райли в големия свят" (Girl Meets World) през 2014 г.

Малко след края на Олимпийските игри на 11 август Карпентър ще пусне шестия си студиен албум, озаглавен "Short N' Sweet".


Поп звездата Сабрина Карпентър Сабрина Карпентър, от която няма как да избягаме това лято


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Супертайфун отне живота на поне двама в Китай. Ранени са над 90 души

"Яги" е вторият най-мощен тропически циклон в света през 2024 г. досега

09:37 - 07.09.2024