Samsung Galaxy Watch 3 - първият смарт часовник с eSIM във Vivacom

Най-новите смарт часовници на Samsung - Galaxy Watch 3, които работят с технологията eSIM - вече могат да се поръчат и закупят в магазините на Vivacom. Те ще са първите умни устройства с вградени карти, които мобилният оператор вече поддържа.

Предимството на eSIM технологията е гъвкавостта, която носи на потребителите - например да приемат обаждания или сами да набират търсените от тях хора удобно и лесно, дори да не носят телефона си. Позволява им да излязат на разходка само със смарт часовника си, без да носят смартфона си със себе си, като тренират, следят напредъка си и същевременно са свързани със своите близки.

Моделите от серията Watch 3 са отличен избор за активни хора, които харесват елегантни аксесоари. Смарт часовниците проследяват десетки видове физическа активност, предоставят съвети в реално време и разполагат с тракери за следене на нивото на стрес и сърдечния ритъм.

Притежават много функционалности, като синхронизиране на календар, събития, известия от социалните мрежи и видимост на изпратените изображения без допълнително докосване.

По-малкият от двата часовника - Galaxy Watch 3 41 mm е дамският вариант. Той има елегантен дизайн, нежна класическа рамка и висококачествена каишка от естествена кожа. Предлага се в розов цвят на цена от 27,98 лв. на месец с план Smart L+.

Мъжкият часовник Galaxy Watch 3 е с по-голям размер – 45 mm.

Той идва в стилния черен цвят, корпусът му е изработен от неръждаема стомана, има висококачествена кожена каишка и пасва идеално за ръката.

Моделът се предлага на цена от 28,98 лв. на месец с план Smart L+.

Samsung представи своите смарт часовници на събитието си през август, когато разкри новите си смартфони от високия клас - Galaxy Note 20 и сгъваемия Galaxy Z Fold 2.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Експлозия избухна в най-голямата рафинерия в Румъния

В района на рафинерията се издигат гъсти облаци черен дим

11:37 - 29.03.2024
Важно днес

Анкетна комисия за "Турски поток" поискаха ПП-ДБ

Министерството на енергетиката не може да отговори къде е картата

11:34 - 29.03.2024
Живот

Терапевтът ви не помага? Опитайте с кон

Конете помагат не само на нас, но и ние на тях

11:00 - 29.03.2024