Снимка: © Иван Ланджев

Лежа си болен от Ковид и пускам „Референдум“ по БНТ – защото смехът е най-доброто лекарство. Виждам Волен Сидеров (още дори не го чувам) и лекарството тутакси започва да работи. 

Смехът – добре, обаче имам и рецепта. Изпивам си хаповете и в този момент лидерът на „Атака“ заявява, че пандемия няма и вирус няма. Хубава работа – защо ги изпих? Оти ги ручааме жабетата?

Действието се развива в края на март 2021-а, не е да кажеш, миналата година, когато започна всичко. Тоест, вече става повече от година, откак няма пандемия…

А това, че аз съм 10 дена с температура и ми изписаха два антибиотика плюс една торба други лекарства, е „заговор на елитите, които целят чрез психоза да превърнат хората в зомбита“.

Сорос, Гейтс и Ротшилдовци искат да ме скарат и с котката ми, която видимо е недоволна, че толкова време не ѝ се махам от къщата. 

За тези, които не са гледали „Референдум” – не знам какво изобщо правите с живота си, но от човещина ще ви предам точните думи на г-н Сидеров за болестта в национален ефир:

„Няма такова нещо, това е измислица. Това е фейк. Световна конспирация.“

Съдейки по коментарите, много зрители се съгласиха. Все пак това е същият народен водач, който отиде да търси корените на българската престъпност в НАТФИЗ. Той ли няма да знае за световната конспирация? 

Някои (също съгласни!) намекнаха, че патриотът се е почерпил. Ако е така, по-скоро му завиждам, защото заради заговора на елитите сега не мога и едно малко да изпия. Но това не е важно – важното е, че Сидеров говори същите неща и когато не изглежда почерпен. А липсата на компетентност, според правилата на българския политически живот, не само не му пречи, а неизменно му помага.

Невежеството е лепилото на сигурността – то гарантира най-твърдата убеденост. Само защото някой не разбира бъкел от 

биология, 
епидемиология, 
вирусология, 
пулмология, 
медицина, 
имунология, 
микробиология, 
ваксинопрофилактика, 
инфекциозна патология, 
таксономия 
и инфектология…

не значи, че няма да ви просвети с категорично мнение. Той пак си знае и са му сто процента ясни нещата. Така е при Волен, така е при много хора – няма нужда да разбират, за да знаят. А тия, дето разбират, най-добре да не знаят много. 

Аз не зная и не разбирам, и ето – също имам своя хипотеза (може да е от температурата). Според мене вирус има, пандемия има, а всъщност Волен го няма.

Чуйте отново цялото му изказване в „Референдум“ и само сменете думата „Ковид“ с „Волен“ – всичко ще ви се изясни. 

Мисля, че Волен е изкуствено създаден в лаборатория. 

Мисля, че е заговор на елитите, които целят чрез психоза (неговата) да превърнат хората в зомбита. 

Замислете се кое около Волен ви изглежда реалистично и достоверно? Възможно ли е да има такъв човек наистина, действително? Ако Хегел е прав, че всичко действително е разумно, тогава… 

Някои ще кажат – „Виждали сме го около „Славейков“, съществува“. И аз съм го виждал. И аз около „Славейков“. Но… виждал ли съм го наистина? За колко време? Може би елитите са искали да насочат погледа ми нанякъде. Мисля, че тук е разковничето, в насочващата му функция. Когато се появи Волен, човек трябва да види, да се сети, да осъзнае нещо друго. Това нещо са изборите.

За да се ориентирам кога идват избори, аз винаги следвам Сидерианския календар, защото е безукорно точен. Изцепи ли се Волен в ефир, време е да се гласува – никога досега не е имало грешка в това изчисление. Влъхвите са следвали Витлеемската звезда, аз следвам Ямболската. Не е случайно, че фамилията му идва от „звезда“ на латински. И не е случайно,  че отива на избори. 


"Нека Борисов да слезе от джипа и да се качи на една линейка с мен"


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Локдаун, но само за неваксинираните: Стратегията на Австрия за Covid-19

Колкото повече се увеличава броят на пациентите в интензивни отделения, толкова повече растат ограниченията срещу неваксинираните

Главната медсестра на "Софиямед" е жената, ваксинирала Борисов, Пеевски и Карадайъ

Магдалена Серафимова е поставила дозите им срещу Covid-19

Метли на рояци и бели престилки: Бисерите от предизборните дебати

Референдум за пандемията, български паспорт за всеки македонец и как да яхнеш метлата 3 пъти за един час в ефира на БНТ

Феноменът "Голямата оставка" в Америка

10,4 милиона предложения за работа. И никой не проявява интерес към тях. 

Прокуратурата разследва лекар по съмнения за фалшиви имунизации

Нарушението в Мадан е открито, когато един от пациентите е поискал да получи истинска ваксина