Сердика Център с богато изложение в навечерието на първия учебен ден Снимка: © Serdika Center

Много от нас биха казали, че най-трескавото време от годината е навечерието на коледните празници, когато всички се втурват към магазините в търсене на подаръци. Или че това са първите топли дни на пролетта, в които няма човек, който да не иска да излезе навън и да попие първите слънчеви лъчи.

Нищо такова. Най-лудият период от годината са именно седмиците преди 15 септември, когато учениците се връщат в класните стаи, учителите се подготвят за новата учебна година. Тетрадки, учебници, несесери, моливи, острилки, кламери, папки, раници, транспортири, пергели, книги, дрехи, подаръци за класните ръководители.

Но с малка доза подготовка и много усмивки и положителна нагласа, човек може да се справи с това. Даже да изпие едно кафе на спокойствие след успешния шопинг.

Единственото, което трябва да направим е да отидем до онова магическо място, където можем да намерим накуп всичко, което ни трябва за 15 септември, да имаме достатъчно голям избор и да сме сигурни, че няма да пропуснем нищо.

Разбира се, става дума за Сердика Център и Back to School Expo. Между 15 и 17 септември там ще се съберат на едно всички задължителни ученически пособия и материали, а различните образователни центрове и платформи ще представят програмите си за новия учебен сезон.

дизайница

Сред изложителите ще откриете Дизайница – интериорните дизайнери, които създават всичко с грижа за минимален въглероден отпечатък върху планетата. На техния щанд ще може да намерите атрактивни шишета за вода и кутии за храна, които пасват идеално на детските раници.

Mind Hub

Пътърсете и академията Mindhub, в която децата от 6 до 15 години могат да се учат на програмиране и онлайн платформата Sunday Habit, която дава на влогърите и геймърите пространство за електронна търговия, в която да продават реклами дрехи и аксесоари на феновете си.

Shabby

Отново в Сердика Център можете да се сдобиете с висококачествените раници и пособия на книжарница Първолаче, които предлагат продукти на утвърдени европейски производители и огромен избор за всички развълнувани родители на първокласници.

Там ще са и представителите на онлайн магазина за играчки Toys.bg, които са добре познати на всички малчугани с предлаганите от тях занимателни игри, играчки, лего комплекти, кукли, тротинетки и бебешки продукти. На изложението Toys.bg ще покажат най-новото от света на ученическите принадлежности, както и разнообразни кутии за обяд, конструктори, несесери др.

U wear pic

И говорейки за лего, няма как да не споменем още едни любими на децата изложители: UWEAR.bg. Навярно ги познавате заради лицензираните детски стоки на марките LEGO, MINECRAFT, FORTNITE, SUPER MARIO, HARRY POTTER и др.

Освен тях, UWEAR предлагат надеждни и добре изглеждащи ученически раници, дрехи и други подаръчни артикули.

Джиу Джитсу

И на последно място, но не по важност, а защото най-сладкото се пази за накрая, в Сердика Център може да откриете Twisted Jiu Jitsu: най-големия клуб по Бразилско Джу Джицу в България. В нашумелия през последните години клуб има групи за деца, както и класове за начинаещи възрастни, които искат да се докоснат до едно от най-бързо развиващите се бойни изкуства. На Back to School Expo Twisted Jiu Jitsu ще предоставят купища награди и безплатни месечни карти като ще разкажат и за предстоящото откриване на новата си локация.

И ако всичко това не е достатъчно, за да ви подтикне да посетите изложението, ще споменем и партньорството на мола с Уча.се, които ще предоставят около 600 абонамента за по една седмица срещу скромните 100 броя точки в SPOT и на самия базар, заедно с 3 годишни абонамента за всеки, който пазарува от 11 до 17 септември и сканира валидни бележки в добре познатото ни приложение SPOT.

Едва ли има човек, който обича шопинга и SPOT не фигурира в смартфона му. От пускането си миналата година, приложението е своеобразен онлайн оазис за всички, които искат да имат голям избор и да пазаруват изгодно. От 15 до 17 септември в SPOT ще намерите ексклузивни промоции от наематели на Сердика Център като Nike, Orange и Booktrading, както и подаръци от Хиполенд и Next срещу точки.

Да, най-трескавото време от годината е тук и освен вълнения, бързане и притеснение, носи много възможности, много надежди, много точки и много подаръци. Защото в Сердика Център хубавото е по много и малки и големи тръгваме на училище „наесен с песен“.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Четирима убити и десетки ранени след руски атаки в Одеса и Харков

Няколко жилищни сгради и гражданска инфраструктура са повредени.

07:20 - 30.04.2024
Важно днес

Борисов обяви "позитивна кампания" и вкара в действие името на Алексей Петров

Лидерът на ГЕРБ влезе в ролята на рекламно лице на партията

18:42 - 29.04.2024
Живот

Бритни Спиърс ще плати милиони на баща си, за да сложи край на делото за попечителство

Звездата твърди, че не е получила "справедливост" в съдебния процес

18:31 - 29.04.2024
Текстове от партньори

Много повече общуване в чужбина с A1 Roaming Revolution

17:59 - 29.04.2024
Европейски дневници

ЕС се готви да разследва Facebook и Instagram, включително за прокремълска пропаганда

ЕС ще проверява работата на Meta с руската дезинформация в социалните ѝ мрежи

17:23 - 29.04.2024
Технологии

Институтът за Big Data в СУ ще черпи опит за високи технология от Япония

Той ще си сътрудничи с университета в град Цукуба

16:40 - 29.04.2024
Важно днес

Ердоган с важно послание към НАТО, подкрепи Марк Рюте за генерален секретар

Нидерландският премиер е сочен за фаворит за поста на Йенс Столтенберг

15:21 - 29.04.2024