Международните преводи стават по-бързи, по-лесни и по-сигурни - само с няколко клика, собствениците на дигитален портфейл ще имат възможност да изпращат пари до валиден мобилен номер във всяка една от 28-те държави, в които платформата Settle е налична.

Дигиталния портфейл предоставя възможност на потребителите да избегнат дългия процес при изпращане и получаване, дори на малки суми извън страната. Отпадат и скъпите такси за преводи и десетките минути, които всекидневно отиват на вятъра в чакане по опашки.

Пионерът в мобилните разплащания Settle дава възможност на потребителите да изпращат пари както на свои контакти , така и само ползвайки телефонния номер на човек в чужбина.

Потребителите на дигиталния портфейл просто влизат в приложението, избират номера, до който искат да изпратят пари, въвеждат желаната сума и след един последен клик – трансакцията е осъществена.

От Settle са се погрижили и за всички потребители, които все още не са инсталирали мобилното приложение. Ако получателят на международния превод не е потребител на Settle, той ще получи текстово съобщение с името на подателя, изпратената сума и линк за изтегляне на мобилното приложение, за да може успешно да ползва превода.

„Стремим се да поддържаме открити и искрени отношения със своите потребители и да се вслушваме в техните желания и нужди. Всекидневно надграждаме услугите, които предлагаме и ще продължим да го правим и занапред. Нашата основна цел е да предоставяме на потребителите и бизнесите, които използват нашето приложение нови решения, с които да улесним всекидневните им плащания.“, споделя Детелина Момчева, икономически директор на Settle България.

За разлика от други приложения и банки-кореспонденти, чийто такси варират спрямо сумата, която се изпраща, при нас цената за международен превод е фиксирана. Няма никакви скрити такси и допълнителни условия.“, добавя тя.

Цената за международна трансакция чрез Settle, без значение от сумата, за Еврозоната е само 0,50 евро, или за тези в България, които изпращат сума към потребител в някоя от останалите страни, цената е 1 лев.

Както във всички услуги на Settle, така и при тази – няма скрити такси и дълги и досадни процеси. Допълнително улеснение и за двете страни е това, че получателят може да добие парите в избрана от подателя валута.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Остин Бътлър и какво коства да изиграеш Елвис Пресли

Възходът, падението и любовната история на Краля на рокенрола са в центъра на новия биографичен филм "Елвис"

Изтеклият "проект" за БГ закон "Магнитски" раздели партиите в коалицията

Асен Василев отрече да се готви санкциониране без право на обжалване

Съвременно изкуство и световна музика предлага фестивалът "Ritual Gatherings" на плаж Камчия

Това е ежегоден културен фестивал, съчетаващ музика, съвременно изкуство, традиционни ритуали и екологични практики.

Мона Лиза в хола ви? Защо само Мона Лиза?

Tелевизорите The Frame - картини от една изложба

Китай търси съюзници в плановете си за нов международен ред

Първата цел са държавите от БРИКС - Бразилия, Русия, Индия и Южна Африка

МО отрича да е предоставяло български Су-25 за Украйна

"Това е хибридна информация", твърдят от министерството

Русия призова България да изтегли кораба "Царевна" от Мариупол

Въпреки условията за безопасно излизане, все още не са предприети мерки за изтеглянето на чуждестранните кораби, казват руските власти.