Международните преводи стават по-бързи, по-лесни и по-сигурни - само с няколко клика, собствениците на дигитален портфейл ще имат възможност да изпращат пари до валиден мобилен номер във всяка една от 28-те държави, в които платформата Settle е налична.

Дигиталния портфейл предоставя възможност на потребителите да избегнат дългия процес при изпращане и получаване, дори на малки суми извън страната. Отпадат и скъпите такси за преводи и десетките минути, които всекидневно отиват на вятъра в чакане по опашки.

Пионерът в мобилните разплащания Settle дава възможност на потребителите да изпращат пари както на свои контакти , така и само ползвайки телефонния номер на човек в чужбина.

Потребителите на дигиталния портфейл просто влизат в приложението, избират номера, до който искат да изпратят пари, въвеждат желаната сума и след един последен клик – трансакцията е осъществена.

От Settle са се погрижили и за всички потребители, които все още не са инсталирали мобилното приложение. Ако получателят на международния превод не е потребител на Settle, той ще получи текстово съобщение с името на подателя, изпратената сума и линк за изтегляне на мобилното приложение, за да може успешно да ползва превода.

„Стремим се да поддържаме открити и искрени отношения със своите потребители и да се вслушваме в техните желания и нужди. Всекидневно надграждаме услугите, които предлагаме и ще продължим да го правим и занапред. Нашата основна цел е да предоставяме на потребителите и бизнесите, които използват нашето приложение нови решения, с които да улесним всекидневните им плащания.“, споделя Детелина Момчева, икономически директор на Settle България.

За разлика от други приложения и банки-кореспонденти, чийто такси варират спрямо сумата, която се изпраща, при нас цената за международен превод е фиксирана. Няма никакви скрити такси и допълнителни условия.“, добавя тя.

Цената за международна трансакция чрез Settle, без значение от сумата, за Еврозоната е само 0,50 евро, или за тези в България, които изпращат сума към потребител в някоя от останалите страни, цената е 1 лев.

Както във всички услуги на Settle, така и при тази – няма скрити такси и дълги и досадни процеси. Допълнително улеснение и за двете страни е това, че получателят може да добие парите в избрана от подателя валута.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Училища в София, Варна и Бургас са евакуирани заради фалшиви заплахи за бомба

Извършителите не са се обадили по телефон, а са изпратили мейли

14:24 - 27.03.2023

Как TikTok проваля разширяването на най-големия завод за боеприпаси в Норвегия

"Развитието ни е под въпрос заради сървъри с клипове на котки"

09:56 - 27.03.2023

Елисавета Белобрадова: Това не е игра. Това е битката за парламентарната ни демокрация

Правителство с план за управление минимум до местните избори е основната цел

09:18 - 27.03.2023

Ден след присъда за домашно насилие Орлин Гигов е арестуван отново, още 2 жертви проговориха за него

Бившият служител в МВР болница е арестуван за пореден път на 23 март

08:49 - 27.03.2023

350 000 души на стачка: Транспортът в Германия е блокиран за 24 часа

Всички големи летища, с изключение на Берлин, са затворени за ден

07:57 - 27.03.2023

Нетаняху уволни критичен министър и провокира масови бунтове в Тел Авив

Полицията използва водни оръдия и коне, за да разпръсне хората

07:38 - 27.03.2023

Фотографът Димитри Стефанов и примабалерината Марта Петкова в разговор за изложбата „ПРИМА“

Фотографиите на документалиста ще бъдат изложени в Софийската опера и балет през април

19:01 - 26.03.2023