Шарън Стоун на корицата на Vogue: остаряването невъзможно Снимка: © Vogue Arabia

В последното си изгряване на корицата на Vogue Arabia, Шарън Стоун препотвърждава странния факт, че остаряването очевидно е за другите и не се отнася до нея.

В септемврийския брой на списанието 64-годишната актриса говори свободно за новото дете в семейството, за остаряването, козметичните интервенции и за последния ѝ партньор, който я напуска след като тя отказва да си слага ботокс.

В интервю за списанието Стоун казва това, което феновете ѝ в социалните мрежи вече знаеха: че е осиновила още едно дете, чийто родител е починал по време на ковид пандемията.

"Сега имам четири деца. Осинових още едно момче по време на ковид, чийто родител почина. Става въпрос за детето на мой приятел, което дойде да живее при нас, когато баща му почина. Мисля, че щях да имам повече деца, ако имах партньор“, казва Стоун.

Преди време тя сподели, че е загубила девет деца заради спонтанни аборти.

И колкото и да не ви се вярва, че някой може да зареже Шарън Стоун, и това е възможно. Актрисата казва, че бившият ѝ партньор я изоставя, защото е отказала да си слага ботокс.

"След този разговор го видях още веднъж, след което той изгуби интерес да се виждаме. Щом не ме цениш, прав ти път“, коментира Стоун.

А отношението ѝ към пластичните операции и козметичните процедури се променя след сериозни здравословни проблеми през 2011 г.

"Имах периоди на върха на славата си, когато използвах ботокс и филъри. Тогава получих масивен инсулт и деветдневен мозъчен кръвоизлив. В резултат на това трябваше да си сложа повече от 300 инжекции с ботокс и филъри, за да върна едната страна на лицето си към нормалното“, разкрива актрисата.

"Не мога да ви обясня колко лекари се опитват да ми продадат лифтинг на лицето. Да, остарявам, но честно казано смятам, че в изкуството да остаряваш добре има сексуалност, в несъвършенствата има сексуалност и чувственост", добавя Стоун.

Снимките на Стоун са заснети от италианския фотограф Нима Бенати, а интервюто е взето от американския журналист Хала Горани.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Казусът Благовест Георгиев: Може ли Столичният общинският съвет да изключи съветник?

В началото на април Георгиев участва в пътен инцидент, а впоследствие се опита да избяга от местопроизшествието.

16:23 - 20.04.2024
Живот

Тейлър Суифт и разбитите сърца, или какво казват терапевти за 5-те фази на скръбта

Скръбта в действителност е по-малко предвидима

11:05 - 20.04.2024
Важно днес

Със 75 км/ч. над допустимата скорост е шофирал убиецът на треньора Ферарио Спасов

Футболният треньор Ферарио Спасов (61 г.) загина в катастрофа край Велико Търново през ноември миналата година.

10:23 - 20.04.2024
GEN Z дневници

VOL. 18: 40 години България на Еверест, каква република сме всъщност, Грузия с урок по бунт

Кои са 5-те новини от седмицата, направили впечатление на представителите на поколение Z* в редакцията на "Булевард България"?

09:57 - 20.04.2024