Ще участва ли Ким Катрал в "Емили в Париж"? Снимка: © Netflix / Twtitter

След появата на Ким Катрал на премирата на "Емили в Париж 3", слуховете че тя ще се присъедини към продукцията се разгорещиха.

За феновете донякъде не бе изненада, че актрисата, известна с ролята си на Саманта Джоунс, се появи на розовия килим в театър Шанз Елизе на 7-и декември, заедно с целия актьорски състав. На една от снимките се вижда и друг герой от най-популярния сериал на Netflix в момента - живата ръка "Thing" от Wednesday, преобразена с френски шик и в пълен контраст със стилистиката на Семейство Адамс.

Известно е, че Катрал и Дарън Стар (създателят на "Сексът и градът" и "Емили в Париж") са близки приятели, въпреки че актрисата не се присъедини към продължението "And Just Like That". Зрителите все пак се надяват тя да влезе в другия сериал на Стар, а любопитството се разпали след като Ким Катрал публикува снимка от събитието.

Слуховете, че тя ще се присъедини към актьорския състав на "Емили в Париж" се разпалиха за първи път през 2021 г., когато, любовният интерес на Емили, британецът Алфи се върна в Лондон. През същата година от сюжета на "And Just Like That" стана ясно, че Саманта Джоунс се е преместила в именно в Лондон.

Съвпадение предвид експертното писане на Стар? Интернет, смята че не.

„О, боже, ще участваш ли в шоуто?“, коментира потребител публикацията на Катрал. ,,"Сексът и градът" и "Емили в Париж" кросовър!?", пише друг.

Катрал се появи на премиерата, облечена в шикозен черен гащеризон и френска шапка. Докато върви по розовия килим репортери от Variety я питат за участието ѝ в сериала.

Това е прекрасна идея“, отговаря тя относно появата си в "Емили в Париж". „В момента не, но би било много забавно да го видим.“

Междувременно с нетърпение очакваме предколедния си подарък от Netflix на 21 декември, когато е премиерата на "Емили в Париж" сезон 3.


Лили Колинс, интервю, Емили в Париж сезон 3 Лили Колинс: Исках да изградя собствено име, не просто да бъда дъщерята на Фил Колинс


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Хърватският президент скочи в собствения си капан. Получи забрана да е премиер

Зоран Миланович отказа да напусне поста си, за да участва в кампанията

16:47 - 19.04.2024