Скарлет Йохансон, Том Ханкс и Марго Роби влизат в най-новия филм на Уес Андерсън

Режисьорът Уес Андерсън се завръща на снимачната площадка с нов филм, към който е успял да привлече първокласен кастинг.

Звездата от "Изгубени в превода" Скарлет Йохансон ще бъде част от актьорския състав на най-новата продукция на Андерсън, която вече се снима в Испания, съобщава Hollywood Reporter.

Йохансон се присъединява към група от "обичайните заподозрени" във филмите на режисьора - Бил Мъри, Тилда Суинтън, Джейсън Шуорцман, Ейдриън Броуди.

В новия проект обаче ще участват и двукратният носител на "Оскар" Том Ханкс, както и Марго Роби, номинирана за наградите на Академията през 2018 и 2020 г.

Рупърт Френд - актьорът, известен с ролята си на Питър Куин в Homeland - е още един от известните имена в кастинга в новия филм на Уес Андерсън.

На 18 август Hollywood Reporter съобщи и че Брайън Кранстън (Breaking Bad), Джефри Райт (West World), Лийв Шрайбър и Хоуп Дейвис също ще се присъединят към филмовия проект.

За Скарлет Йохансон това ще е втората съвместна продукция с 52-годишния режисьор. Двамата работеха заедно и по анимирания "Isle of Dogs" от 2018 г., но там актрисата участваше само с гласа си.

Това ще е първата голяма роля за актрисата след последната й мегапродукция - "Черната вдовица" на Marvel. В момента Йохансон води дело срещу Disney заради разпространението на супергеройския филм едновременно по кината и в стрийминг платформата на студиото, което потенциално нарушава собствения й финансов интерес като звезда в главната роля, защото я лишава от дължими бонуси при постигане на силен боксофис резултат.

 Снимка на участниците в "The French Dispatch" се превърна в най-популярния meme на фестивала в Кан Снимка на участниците в "The French Dispatch" се превърна в най-популярния meme на фестивала в Кан

Уес Андерсън също се сблъсква с проблеми около разпространението на последния си филм - The French Dispatch, който трябваше да излезе на екран още през миналото лято.

Пандемията и затварянето на киносалоните принудиха продуцентите да го отложат с цяла година. The French Dispatch направи премиерата си на фестивала в Кан, но ще може да се гледа по кината в България едва на 12 ноември 2021 (освен ако Covid-19 не промени отново всички планове).

Най-новият филм на Андерсън с участието на Скарлет Йохансон се очаква да излезе през 2022. Засега няма подробности за сценария извън неофициалното му описание като "любовна история, която се развива в Европа" (по IMDb).


 Страхотните филми на Уес Андерсън Страхотните филми на Уес Андерсън


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Сарафов и Цацаров пропускат заседанието на комисията "Нотариуса", депутатите изслушват само Гешев

Трима поканени адвокати също не се явиха пред депутатите

13:10 - 16.04.2024
Бизнес

Далсия е новото име на фирмата за топлинно счетоводство Бруната

Компанията разширява избора и качеството на услугата чрез изграждане на платформа от различни системи за управление и контрол на разходите за отопление

12:48 - 16.04.2024
Европейски дневници

Роуд шоуто на "Булевард България": Кой формулира българския интерес в ЕС и как го защитава?

Епизод 1: Варна - проследете събитието на живо

11:51 - 16.04.2024
Живот

Crocs и Pringles пускат ботуши за чипс

Неочаквано и забавно партньорство

11:47 - 16.04.2024
Живот

NOVA ще търси големите постижения на България след `89-а година

В последните две недели на април от 16:30 часа водещите ще представят изобретения, награди и успехи, които са прославили българите по света.

11:45 - 16.04.2024