Снимка: © BILLA

Три месеца след началото на онлайн кампанията „Благодарим ти, че пестиш в BILLA” - генерираните спестявания от страна на клиентите на търговската верига са близо 1,23 млн. лв. Заради силния интерес, веригата реши да удължи периода за провеждане на онлайн играта - тя ще бъде валидна до края на декември 2021 г.

Регистрираните касови бележки от 1 март до 1 юни са над 150 хиляди, а участниците, част от които спечелиха награди – близо 18 000.

„Благодарим ти, че пестиш в BILLA“ позволява на потребителите да следят своите спестявания, а 10 от тях, изтеглени на случаен принцип, печелят електронни ваучери за пазаруване от магазините на веригата. Те са на стойност сбора от спестените суми от всички валидно регистрирани касови бележки в края на месеца.

Всеки клиент на веригата може да създаде свой индивидуален профил на www.spestivbilla.bg, като за целите на кампанията е необходимо при плащане на каса да използва BILLA Card, а след пазаруване – да регистрира данните от касовата бележка онлайн.

„Да бъдем лидери и да се развиваме, означава не само да посрещаме предизвикателствата и динамиката на потреблението, но и да създаваме комфорт за бюджета на нашите клиенти и приятни емоции от пазаруването. Ето защо свежите и висококачествени продукти в магазините ни са на достъпни цени, а програмите ни за лоялност добавят разнообразни механизми за спестяване и забавление. Резултатите от регистрираните касови бележки на www.spestivbilla.bg доказват, че клиентите ни оценяват това“, каза изпълнителният директор за България - Норберт Мисбрандт.

Пълните условия за участие в кампанията „Благодарим ти, че пестиш в BILLA“ са достъпни тук.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Су-25 се разби край полигона в Безмер

Инцидентът се е случил при тренировъчен полет

Министерството на отбраната обеща зимни облекла за украинската армия

Не става ясно обаче какви точно са облеклата, откъде ще бъдат набавени те и дали са официално поискани от украинската страна

Интерконекторът с Гърция най-после получи Акт 16

На 1 октомври България ще може да получава азерски газ по връзката с Гърция

Отнета от руски олигарх суперяхта беше продадена за 37 млн. долара

Суперяхтата, която разполага с шест палуби, басейн и киносалон, вече е собственост на неизвестен купувач.

Държавата опита да продаде кораба "Vera Su", но високата му цена не привлече кандидати

Първият опит на държава да продаде на търг кораба "Вера Су", който преди година заседна край Камен бряг, се оказа неуспешен

Дезинформация за 200 млн. европейци: "Мета" и журналисти разкриха руска мрежа за пропаганда

Мрежата е най-голямата досега от началото на войната. Имитиращи сайтове на медии, руски посолства и стотици долари за реклама на пропаганда

Меркел се появи с предупреждение: "Путин не блъфира с ядрената заплаха"

SDZ: "Меркел се въздържа да коментира актуални проблеми - вероятно защото част от тях са резултат и на собственото ѝ управление"

Над 80% от блоковете в София нямат мълниезащита

Инсталациите са отстранявани по време на покривни ремонти