Снимка: © BILLA

Три месеца след началото на онлайн кампанията „Благодарим ти, че пестиш в BILLA” - генерираните спестявания от страна на клиентите на търговската верига са близо 1,23 млн. лв. Заради силния интерес, веригата реши да удължи периода за провеждане на онлайн играта - тя ще бъде валидна до края на декември 2021 г.

Регистрираните касови бележки от 1 март до 1 юни са над 150 хиляди, а участниците, част от които спечелиха награди – близо 18 000.

„Благодарим ти, че пестиш в BILLA“ позволява на потребителите да следят своите спестявания, а 10 от тях, изтеглени на случаен принцип, печелят електронни ваучери за пазаруване от магазините на веригата. Те са на стойност сбора от спестените суми от всички валидно регистрирани касови бележки в края на месеца.

Всеки клиент на веригата може да създаде свой индивидуален профил на www.spestivbilla.bg, като за целите на кампанията е необходимо при плащане на каса да използва BILLA Card, а след пазаруване – да регистрира данните от касовата бележка онлайн.

„Да бъдем лидери и да се развиваме, означава не само да посрещаме предизвикателствата и динамиката на потреблението, но и да създаваме комфорт за бюджета на нашите клиенти и приятни емоции от пазаруването. Ето защо свежите и висококачествени продукти в магазините ни са на достъпни цени, а програмите ни за лоялност добавят разнообразни механизми за спестяване и забавление. Резултатите от регистрираните касови бележки на www.spestivbilla.bg доказват, че клиентите ни оценяват това“, каза изпълнителният директор за България - Норберт Мисбрандт.

Пълните условия за участие в кампанията „Благодарим ти, че пестиш в BILLA“ са достъпни тук.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Адвокатурата няма да иска наказание за Петър Илиев заради плагиатството

Софийският адвокатски съвет отказа дисциплинарно дело срещу юриста

МОН опроверга Кацаров: Тестовете за Covid-19 не достигат дори за една седмица

Около 150 хил. тестове не стигат за връщане в клас на всички ученици

Платформата за билети за Arctic Monkeys била атакувана от "вторичния пазар"

Мениджмънтът на бандата отказал преместване на концерта на друго място в Бургас, което щяло да увеличи капацитета двойно

Нинова: Не сме се договаряли нито да съм първи председател на НС, нито да има ротация

"Нито едно от имената, които се спрягат за министри от БСП, не отговаря на истината"

Фаворитите за най-добър филм на "Оскари" 2022

10 предложения, които могат да попаднат сред номинираните

Бог е високо, МВР - далеко, а юмручното право отнема живот

Престъпленията стават компенсация на липсващия ред и правосъдие

Всички ученици ще могат да се върнат в клас от 6 декември

Стойчо Кацаров ще издаде нова заповед