"Днес той призна хомосексуалността си. За него тази стъпка беше акт на освобождение и себеприемане. Това беше смело решение, което дълго време зрееше у него и сега той го взема с гордост и самочувствие. Неговото разкриване е не само личен триумф, но и знак, че той най-накрая може да живее и да обича истинската си идентичност, без страх или срам".

Това написа късно в неделя вечер немската ТВ звезда Кармен Гайс в профила си в Инстаграм. Думите ѝ са под снимка в плаформата, на която позира щастлива с Ралф Шумахер и половинката му Етиен.

Час по-рано бившият състезател от F1 сподели в своя профил снимка с Етиен с думите:

"Най-хубавото нещо в живота е, когато имаш правилния партньор до себе си, с когото можеш да споделиш всичко".

Двамата са заедно от две години, става ясно от коментар на Гайс в профила на Шумахер, но едва сега признават връзката си. На кадрите, с които признават за любовта си публично, те са заедно на състезанието от F1 за Гран При на Монако. То се проведе през май.

“Неговата смелост и честност са вдъхновяващи и аз съм вечно благодарна, че го имам в живота си. Пътуването му към себеоткриването е доказателство, че любовта, приемането и самолоялността са най-великите сили в живота ни. И двамата ги обичам с цялото си сърце и се радвам, че намерих две сърца”, написа още бившата моделка.

Шумахер е едва вторият пилот в историята на F1, за когото вече се знае, че е гей. Първият е Майк Бойтлър, който се състезава в 29 издания на Гран При от 1971 до 1973 г. Той почина от усложнения от СПИН в Лос Анджелис през 1988 г. само на 48 години.

Ралф Шумахер караше за отборите на "Джордан", "Уилямс" и "Тойота" във F1 между 1997 и 2007 г. и е по-малкият брат на седемкратния световен шампион Михаел Шумахер. Бившият състезател се разведе със съпругата си Кора-Каролин Бринкман през 2015 г. Двамата имат син - Давид, роден през 2001 г.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Супертайфун отне живота на поне двама в Китай. Ранени са над 90 души

"Яги" е вторият най-мощен тропически циклон в света през 2024 г. досега

09:37 - 07.09.2024